Ψηφίστε το Best Goal Ιανουαρίου

Τρία όμορφα γκολ, τρεις σημαντικές νίκες, δύο πρωταγωνιστές.
Ψηφίστε το Best Goal Ιανουαρίου

Η μάχη για το Best Goal Ιανουαρίου ξεκινάει. Ο λόγος σε εσάς μέσα από το paokfc.gr και το PAOK FC Official App.

Τζάλμα Κάμπος και Ρόμπερτ Μακ ρίχνονται στην μάχη για το ωραιότερο τέρμα του μήνα, με τον Ανγκολέζο να έχει το προβάδισμα με δύο συμμετοχές.Πρώτο υποψήφιο, το γκολ του Κάμπος κόντρα στον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας με το οποίο ο Δικέφαλος έκανε το 2-0 και κλείδωσε το τρίποντο.

Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, μονομάχησε με δύο αντίπαλους αμυντικούς και σούταρε δυνατά για να πετύχει ένα εξαιρετικό γκολ.Μία εβδομάδα μετά βρήκε δίχτυα και κόντρα στην ΑΟΚ Κέρκυρα εκτός έδρας, σημειώνοντας και πάλι το δεύτερο γκολ της ομάδας, που σφράγισε μία ακόμα νίκη. Ο Κάμπος μπήκε στην περιοχή από αριστερά, ταλαιπώρησε τον αμυντικό των γηπεδούχων και με μία λόμπα κρέμασε τον Κουτζαβασίλη.Συνολικά ο Κάμπος πέτυχε τρία γκολ μέσα στον Ιανουάριο, ήταν άψογος στα καθήκοντά του και διεκδικεί παράλληλα και το βραβείο του  MVP του Ιανουαρίου.

Τον τίτλο διεκδικεί και ο Ρόμπερτ Μακ με το τέρμα που σημείωσε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Τούμπας, γκολ που άνοιξε τον δρόμο στον ΠΑΟΚ για μία ακόμα νίκη. Ο Σλοβάκοςaσυνδυάστηκε υποδειγματικά με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , ο οποίος πιστώθηκε την ασίστ, και με ψύχραιμο τελείωμα επέστρεψε στα γκολ.

Δείτε τα τρία υποψήφια Regency Casino Best Goal για τον Ιανουάριο στο video που ετοίμασε το PAOK TV

Ψηφίστε το Best Goal Ιανουαρίου

Διαβάστε ακόμη...