Ψηφίστε το Best Goal Αυγούστου

Ο Δικέφαλος κατάφερε να σημειώσει οκτώ τέρματα μέσα στον Αύγουστο. Το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App έχει τη δυνατότητα ν’ αναδείξει το Best Goal.
Ψηφίστε το Best Goal Αυγούστου

Ποιο ήταν το αγαπημένο σας γκολ για τον μήνα που έφυγε;

Πρώτος υποψήφιος ο Γκόικο Τσίμιροτ . Μπορεί να μην σκοράρει συχνά αλλά όταν το κάνει φροντίζει να είναι με εντυπωσιακό τρόπο. Κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ για τον 3ο προκριματικό του Europa League,  ο Βόσνιος με ένα πλασέ από μεγάλη απόσταση σφράγισε την πρόκριση για τον Δικέφαλο και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τον πρώτο ατομικό τίτλο της σεζόν.

Στην μάχη μπαίνει και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς . Ο Σέρβος φορ ξεκίνησε την σεζόν όπως ακριβώς τελείωσε την περσινή. Είναι μέχρι στιγμής ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με τρία τέρματα. Αυτό που σημείωσε με εξαιρετική κεφαλιά μετά από άψογη σέντρα του Τζάλμα Κάμπος κόντρα στην Έστερσουντς στο γήπεδο της Τούμπας, θα διεκδικήσει τον τίτλο του ωραιότερου για τον Αύγουστο.

Τελευταίος διεκδικητής ο Ρόμπερτ Μακ . Ο Σλοβάκος επέστρεψε στην Τούμπα και βρήκε δίχτυα κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ ενώ σφράγισε και την νίκη κόντρα στην ΑΟΚ Κέρκυρα με ένα πολύ όμορφο τέρμα. Ο Κάμπος και πάλι ανέλαβε ρόλο δημιουργού, με μία εξαιρετική μπαλιά έβγαλε τον Μακ φάτσα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και αυτός με άψογο τελείωμα έγραψε το τελικό 3-1.

Δείτε τα τρία υποψήφια Regency Casino Best Goal για τον Αύγουστο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Για να δείτε το video και να λάβετε μέρος στη ψηφοφορία πατήστε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...