Δύσκολη νίκη για την Κ20...

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής, η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε στη Νέα Μεσήμβρια την αντίστοιχη του Παναιτωλικού με 2-1 και αποσπάστηκε 6 βαθμούς του δεύτερου Ολυμπιακού!
Δύσκολη νίκη για την Κ20...

Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς κινήθηκαν σε πολύ μέτρια επίπεδα στο πρώτο 45λεπτο, βελτιώθηκαν όμως αισθητά στην επανάληψη.  Ο Δικέφαλος μπροστά σε λίγους θεατές προηγήθηκε στο 53' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουλούρη (το κέρδισε ο Σαββίδης ) και δέχθηκε την ισοφάριση στο 56΄από τον Μωραΐτη που εκμεταλλεύτηκε μεγάλο λάθος του Κιόσε.

Στο 61' ο Σαββίδης έκανε το 2-1 και έδωσε τη νίκη και το τρίποντο στον ΠΑΟΚ... Να σημειωθεί πως ο Κουλούρης με το γκολ που πέτυχε έγραψε ιστορία, αφού έφτασε τα είκοσι πέντε γκολ σε μια σεζόν, ξεπερνώντας το αντίστοιχο ρεκόρ που διατηρούσε ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Ο Ευθύμης βέβαια εκτός από τα 25 γκολ που σημείωσε με την Κ20, να μην ξεχνάμε και τα δύο που πέτυχε με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, στον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ανεβάζοντας σε 27 συνολικά τα φετινά τέρματά του...

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Δεληγιαννίδης (86' Μπαντάνης), Πούγγουρας, Κιόσε, Βασαΐτης, Πολύζος, Παπαδόπουλος Β. (71' Τσολακίδης), Τουμανίδης, Κουλούρης, Σαββίδης, Πόζογλου (81' Πιαστόπουλος)

Παναιτωλικός: Αργύρης, Κωστακιώτης, Καραλής (74' Κοντογιάννης), Δημουλάς, Κοζάκης (82' Γεωργίου), Χαντάκιας, Σιώρος, Κωνσταντόπουλος, Μωραΐτης (88' Μωραΐτης), Μήλιος, Ζαρκάδας

Διαβάστε ακόμη...