Ετοιμοι για αγώνα και jogo bonito

Δίχως στιγμή να χάσουν τη ζηλευτή παιδικότητά τους και να αγχωθούν για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, τα μέλη της ομάδας Κ12 του ΠΑΟΚ δίνουν στο φιλικό την πραγματική του διάσταση.
Ετοιμοι για αγώνα και jogo bonito

Μια εμπειρία ζωής την οποία πρέπει να διασκεδάσουν, όπως ακριβώς τους είπε τόσο ο προπονητής τους Αγγελος Ζαζόπουλος, όσο και οι Αθανασιάδης, Κίτσιου που τους επισκέφτηκαν πριν αναχωρήσουν για την Βαρκελώνη.

Και το κάνουν. Αυτά παιδιά απολαμβάνουν τη στιγμή. Το πρωινό ξεμούδιασμα του Σαββάτο στο πάρκο απέναντι από το ξενοδοχείο. Τη βόλτα στο κέντρο της πόλης για να δουν τα αξιοθεάτα, τα κτίρια του Γκαουντί πως όπως ρώτησε κάποιος «είναι ποδοσφαιριστής;».

Οχι, δεν είναι ποδοσφαιριστής, όπως δεν είναι κι εκείνοι ακόμα. Δουλεύουν σκληρά για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και μια μέρα να φορέσουν τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά προς το παρόν είναι απλώς παιδιά. Χαρισματικά, ταλαντούχα, αλλά παιδιά.

Στις 13.00 ώρα Ελλάδας θα πατήσουν τον αγωνιστικό χώρο των εγκαταστάσεων της Μπαρτσελόνα για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους κόντρα ίσως στους κορυφαίους στον κόσμο. Το ξέρουν. Οπως ξέρουν και τους αντιπάλους τους. Εχουν κάνει σκάουτινγκ από μόνοι τους μέσω του διαδικτύου και η Μπαρτσελόνα δεν τους φοβίζει. Αλλά και τι φοβίζει ένα παιδί 11 χρονών που έχει όλο το μέλλον μπροστά του;

Διαβάστε ακόμη...