ΠΑΟΚ και στην Κύπρο

Άλλη μια συνεργασία ξεκινά για τα τμήματα υποδομής ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά στην Κύπρο, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την ένταξη της ομάδας "Καρριώτισσα Πολεμιδιών – Λεμεσού" στο δίκτυο ανάπτυξής της.
ΠΑΟΚ και στην Κύπρο

Πιο συγκεκριμένα:

"Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και τα Τμήματα Υποδομής και Ανάπτυξης ανακοινώνουν την επίτευξη συμφωνίας και την έναρξη συνεργασίας με την ομάδα Καρριώτισσα Πολεμιδιών – Λεμεσού, που θα ενταχθεί στο Δίκτυο Ανάπτυξης της ασπρόμαυρης ομάδας.

Η ομάδα της Κύπρου, που φέτος πανηγύρισε την άνοδό της στη Β' Εθνική κατηγορία, αποτελεί το πρώτο βήμα της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. προς την Κύπρο, σε μια προσπάθεια να αναδείξει τα πολλά ταλέντα της.

Η Καρριώτισσα Πολεμιδιών – Λεμεσού ρίχνει μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου και εντός των επόμενων ημερών ο γενικός διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης της ΠΑΕ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, θα βρεθεί στη Λεμεσό για την επισημοποίηση της συνεργασίας.

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν σήμερα Νίκος Παππάς, πρόεδρος της Καρριώτισσας Πολεμιδιών – Λεμεσού και ο Πάμπος Παππάς μέγας χορηγός της κυπριακής ομάδας".

Διαβάστε ακόμη...