Ο Δεληγιαννίδης ενισχύει την Κ-17

Με τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, βασικό μέλος της ομάδας Κ-20 του ΠΑΟΚ και με πολλές προπονήσεις στην Α' ομάδα, θα ενισχυθεί η Κ-17 ενόψει του Final Four του πρωταθλήματος Υποδομών της Super League.
Ο Δεληγιαννίδης ενισχύει την Κ-17

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που και ηλικιακά έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του πρωταθλήματος Κ-17, συμμετέχει στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και θα δηλωθεί από το τεχνικό επιτελείο στην 20αδα, που θα ταξιδέψει για την Ξάνθη.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές προπονούνται καθημερινά στο μεγάλο γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου της Νέας Μεσήμβριας και δείχνουν να είναι πανέτοιμοι για τον ημιτελικό του Σαββάτου στις 18:00 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα της ομάδας θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, το Σάββατο είναι ο ημιτελικός εναντίον του Παναθηναϊκού, ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας.

Διαβάστε ακόμη...