Πρωταθλήτρια η U-13! (photos)

Πρωταθλήτρια στην κατηγορία U-13 αναδείχθηκε η ομάδα του ΠΑΟΚ! Στον τελικό της ΕΠΣ Μακεδονίας που έγινε στην Τούμπα, νίκησε 3-0 τον Πρωτέα Ευόσμου!
Πρωταθλήτρια η U-13! (photos)

Ήταν το καλύτερο φινάλε μιας εντυπωσιακής πορείας των μικρών του Βασίλη Μήττα στο φετινό πρωτάθλημα και μια πρώτη επιβράβευση της σκληρής προσπάθειας και δουλειάς τους τα τελευταία χρόνια.

Με το… καλημέρα ο ΠΑΟΚ σκόραρε στον τελικό, καθώς ο Γκαργαλατζίδης άνοιξε με σουτ το σκορ μετά από μόλις 44 δευτερόλεπτα από το πρώτο σφύριγμα! Η υπεροχή των μικρών ασπρόμαυρων συνεχίστηκε και στα υπόλοιπα λεπτά του τελικού, αν και εδώ θα πρέπει να επισημανθεί η πολύ καλή δουλειά και παρουσία της ομάδας του Πρωτέα Ευόσμου που απέδειξε ότι δίκαια έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Ακόμη πιο γρήγορο ήταν το δεύτερο γκολ στο ξεκίνημα του β’ μέρους. Από την σέντρα η μπάλα έφτασε πολύ γρήγορα στην αντίπαλη περιοχή και εκεί ο Τσιγγάρας, μετά από την ασίστ του Κυζιρίδη, έκανε με δυνατό σουτ το 2-0. Η ασπρόμαυρη επικράτηση ολοκληρώθηκε με το τρίτο γκολ από τον Λουφάκη, που διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

«Σ’ αυτές τις ηλικίες είναι σημαντικές αυτές οι στιγμές και οι επιτυχίες, αλλά πιο σημαντικό είναι τα παιδιά να αρχίσουν σιγά – σιγά να μαθαίνουν το πόσο δύσκολο είναι να φτάσεις και κυρίως να παραμείνεις στην κορυφή. Τα παιδιά του ΠΑΟΚ έκαναν σήμερα ένα όνειρο τους πραγματικότητα. Έχουν μεγαλώσει από μωρά μέσα στην Τούμπα και το να αγωνίζεσαι σ’ έναν τελικό μέσα στο σπίτι σου και να κατακτάς τον τίτλο είναι τεράστια υπόθεση. Ο ΠΑΟΚ επενδύει στο μέλλον και το μέλλον του είναι αυτά τα παιδιά, μαζί με όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν στις άλλες ομάδες», δήλωσε στο paokfc.gr, ο προπονητής της ομάδας Νέων Κ-13, Βασίλης Μήττας.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Δουλγέρης, Τουργαϊδης, Βουτσάς, Κύρκου, Κερμανίδης, Κύρτσος, Τσιγγάρας, Γκαργαλατζίδης, Χατζής, Λύρατζης.  Αγωνίστηκαν ως αλλαγή και οι: Κυζιρίδης, Τσιαμήτρος, Γεωργιάδης, Μπίλης, Καραβέλιας, Συλλέκτης, Γαλιλαίος, Μπάρμπας, Λουφάκης, Σπάσης.

{gallery}2013/Academy/K13/Final{/gallery}

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...