Όλα για όλα στη Λεωφόρο!

Όπως αναμενόταν η Κ20 του βάζελου κέρδισε σήμερα εύκολα την αδύναμη Κέρκυρα με 3-1 και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το χτεσινό στραβοπάτημα της δικής μας ομάδας Νέων στην Ξάνθη...
Όλα για όλα στη Λεωφόρο!

Πλέον όλα θα κριθούν το επόμενο Σάββατο 12 Μαΐου (στις 11:00 πιθανότατα) στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης" όπου οι παίκτες του Νίκου Κολομπούρδα έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να σηκώσουν το τρόπαιο του πρωταθλήματος, σε ένα ματς που είναι τελικός.

Οι γηπεδούχοι θα έχουν το πλεονέκτημα να παίξουν για δύο αποτελέσματα (ισοπαλία - νίκη), κάτι που θα είχαμε εμείς αν φεύγαμε χτες από την Ξάνθη με βαθμό ή βαθμούς.

Τη Δευτέρα θα υπάρχουν νεότερα για την κατάσταση του ποδιού του Δημήτρη Πόποβιτς ο οποίος τραυματίστηκε στην Ξάνθη και αντικαταστάθηκε. Ο νεαρός θα κάνει μαγνητική ώστε να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο ΠΑΟΚ είχε διασύρει την αθηναϊκή ομάδα με 6-0 αλλά αυτό δε σημαίνει και πολλά...  Μπορείτε να θυμηθείτε τι είχε συμβεί σε εκείνο το ματς κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Στα υπόλοιπα ματς της 16ης αγωνιστικής που ολοκληρώθηκε σήμερα:

Δόξα Δράμας- Ολυμπιακός 0-3

Αστ. Τρίπολης - Παναιτωλικός 1-2

Ατρόμητος - ΟΦΗ 0-1, η έκπληξη

Εργοτέλης - Πανιώνιος 3-1

Αρης - Γιάννινα 1-0

Λεβαδειακός - ΑΕΚ 1-0

Η βαθμολογία των έξι πρώτων ομάδων:

1. Παναθηναϊκός 67 (29 αγώνες)

2. ΠΑΟΚ 66 (29 αγώνες)

3. Αρης 64 (30 αγώνες)

4. Ολυμπιακός 63 (29 αγώνες)

5. Skoda Ξάνθης 54 (29 αγώνες)

6. Ατρόμητος 52 (30 αγώνες)

Διαβάστε ακόμη...