PAOK Academy: Το... σήκωσε στη Βουλγαρία η Κ14 (pic)
Με την κούπα στις αποσκευές έφυγε από τη Βουλγαρία η Κ14 του ΠΑΟΚ, κατακτώντας το φετινό International Youth Football Tournament VivaCom Razgrad.
Πηγή: sdna.gr
SHARE:
Μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση σε διεθνές τουρνουά για το PAOK Academy και συγκεκριμένα για την Κ14 των Μποσκλαβίτη-Φελλόπουλου, η οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.
Η γενιά του 2013 ταξίδεψε στο Ράζγκραντ της Βουλγαρίας τις προηγούμενες μέρες, όπου συμμετείχε στο International Youth Football Tournament VivaCom Razgrad, που διοργάνωσε η Λουντογκόρετς.
Με κορυφαίο τερματοφύλακα τον Μιχαήλ Παπασλάνη και πρώτο σκόρερ τον Συμεών Γαλανόπουλο, ο Δικέφαλος κατέκτησε το εν λόγω τουρνουά (το πρώτο της φετινής σεζόν), σκοράροντας 27 φορές, με μηδέν παθητικό.
TAGS: