Τσιαπακίδης: «Σε κάθε ματς ''τελικό'' ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα - Θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο Youth League»
SHARE:

Σε ένα ματς με «δραματικό» τέλος, ο Δικέφαλος κατέκτησε με εύστοχο πέναλτι του Κοσίδη στο 120΄ το νεοσύστατο Κύπελλο Κ19. Ο προπονητής των Κυπελλούχων, Πέτρος Τσιαπακίδης, μίλησε για την ποιότητα και τον χαρακτήρα που έδειξαν στα «μεγάλα» ματς οι παίκτες του, αλλά και για την επιστροφή του ΠΑΟΚ στο Youth League.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το πόσο δύσκολες ήταν για τα παιδιά οι συνθήκες του αγώνα:
«Η αλήθεια είναι ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν λίγο δύσκολες για τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, ιδιαίτερα από τη στιγμή που το παιχνίδι πήγε στην παράταση. Το ότι ανταπεξήλθαν και είχαν αυτή την εικόνα, δείχνει και το δείγμα και της ποιότητας και της ικανότητας και της δουλειάς που έχουν κάνει αυτά τα παιδιά όλα τα χρόνια που βρίσκονται στην ακαδημία μας».
Για την επιστροφή του ΠΑΟΚ στο Youth League:
«Είναι πολύ σημαντικό ότι θα συμμετέχουμε του χρόνου στο Youth League. Είναι διοργανώσεις που και το κλαμπ και εμείς θέλουμε να συμμετέχουμε και να δίνουμε το παρών. Θεωρούμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί, γιατί οι ηλικίες και οι φουρνιές, τόσο τα παιδιά που θα συμμετέχουν του χρόνου όσο και τα παιδιά που έρχονται από πίσω, είναι πολύ καλές και σε αυτό το κομμάτι πιστεύω θα ανταπεξέλθουμε πλήρως».
Για το αν η ομάδα «αδίκησε» τον εαυτό της στο πρωτάθλημα:
«Σε όσα ματς ήταν τον χαρακτήρα «τελικού», ανταπεξήλθαμε πάρα πολύ καλά. Δείξαμε τον χαρακτήρα που έχουμε σαν ομάδα. Αν πάμε και κρίνουμε το βαθμολογικό αποτέλεσμα και την τελική κατάταξη, πιθανώς το παιχνίδι στο Ρέντη που κερδίζαμε μέχρι το 82΄, αν κερδίζαμε εκεί θα ήμασταν πρωταθλητές. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό».
Πηγή: sdna.gr