Με Ουκρανία σήμερα η εθνική παίδων των δέκα διεθνών του ΠΑΟΚ

Με δέκα παίκτες της Κ-17 του ΠΑΟΚ η εθνική μας ομάδα των παίδων μπαίνει από σήμερα στη μάχη της πρόκρισης στην τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στην Κύπρο (20 Μαΐου – 5 Ιουνίου).
Πηγή: forzaonline.gr
Με Ουκρανία σήμερα η εθνική παίδων των δέκα διεθνών του ΠΑΟΚ
Photo Credits: @forzaonline.gr

Τα παιχνίδια του 4ου προκριματικού ομίλου της Elite Round διεξάγονται στην Πάτρα και σήμερα στις 15.00, στο γήπεδο της Παναχαϊκής, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία.

«Ο όμιλος του elite round είναι άκρως απαιτητικός, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε 3 πολύ καλές ομάδες. Παρότι έχουμε κάποιες απουσίες, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο γκρουπ των παικτών που βρίσκονται εδώ» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Άγγελος Χατζόπουλος, που πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές μας έχουν τη δυνατότητα να είναι ανταγωνιστικοί σε όλες τις αναμετρήσεις και να παλέψουν για την πρόκριση στην τελική φάση, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Ουκρανία».

Οι δέκα παίκτες του ΠΑΟΚ, που βρίσκονται στην αποστολή της εθνικής παίδων, είναι οι Μπελερής, Τσίτσιλας, Βυρσωκινός, Ελευθεριάδης, Κοσίδης, Μπαταούλας, Μύθου, Ντούνγκα, Μόκρης και Μπέρδος.

Διαβάστε ακόμη...