Ακόμη ένα ταλέντο στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος συνεχίζει την απόκτηση μικρών ποδοσφαιριστών με προοπτική
Πηγή: paok24.com
Ακόμη ένα ταλέντο στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ

Είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ έχουν ανέβει πολλά επίπεδα, με τον Δικέφαλο του Βορρά να αποκτά διαρκώς νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν την προοπτική για το μέλλον. Ακόμη ένα νεαρό ταλέντο προστίθεται στις «ασπρόμαυρες» ακαδημίες, με την ΑΕ Ευόσμου να ανακοινώνει την παραχώρηση του 12χρονου, Μάριου Τσότα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την Α.Ε.Ευόσμου στον ΠΑΟΚ! Στόχος για την Α.Ε.Εύοσμου είναι η διασκέδαση, η πρόοδος και η εξέλιξη των παιδιών μέσω των προπονήσεων και της τακτικής που ακολουθεί η ακαδημίας της με όλα τα τεχνικά σταφ που βρίσκονται δίπλα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ανά πάσα στιγμή.

Συμμετέχοντας σε διάφορα τουρνουά εκδρομές και διοργανώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να αγωνιστούν με άλλου επιπέδου ομάδες, να δοκιμάσουν και να δοκιμαστούν αλλά και να εξελιχθούν, κάνοντας τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα με τον σωστό τρόπο και πάντα με σεβασμό προς στον αντίπαλο και τα ιδεώδη που πρεσβεύει το άθλημα.

Κάτι ανάλογο έγινε και με τον γεννημένο του 2012, Μάριο Τσότα, μέλος της ακαδημίας μας τα τελευταία 3 χρόνια που ξεχώρισε και πλέον ανήκει στην Κ12 του ΠΑΟΚ μετά από δοκιμή του. Η ακαδημία μας αισθάνεται υπερηφάνεια και θα είναι δίπλα στα παιδιά της. Η οικογένεια της Α.Ε.Ευόσμου λοιπόν εύχεται καλή συνέχεια και καλή αρχη στην νέα ποδοσφαιρική «στέγη» του Μάριου».

Διαβάστε ακόμη...