Με το "δεξί" η Κ19 στο Ηράκλειο...

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα η Κ19, επικρατώντας στο Ηράκλειο, στο "Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο" με 1-3 της αντίστοιχης του ΟΦΗ...
Με το "δεξί" η Κ19 στο Ηράκλειο...

Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, καθώς οι δύο πρώτες αγωνιστικές (1η, 2η) θα διεξαχθούν μετά τη 13η αγωνιστική και πριν την έναρξη του β' γύρου.

Ο ΠΑΟΚ στο 20' βρέθηκε κοντά στο 0-1 με την κεφαλιά του Πανικίδη να σταματάει στο δοκάρι και στο 35' ο ΟΦΗ ισοφάρισε τα δοκάρια, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Αποστολάκη, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι μας. Οι Κρητικοί είχαν άλλο ένα δοκάρι στο 67' με τον Μερκούρη.

Τα γκολ του ΠΑΟΚ σημειώθηκαν στο 28' με κεφαλιά του Χατσίδη μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Γκούμας, στο 31' με ωραίο τελείωμα του Δεληγιάννη και στο 54'  με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλόγηρου (το κέρδισε ο Γκούμας), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 90'.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Νικολακούλης, Κούπενος (80′ Τσίτσκας) Δεληγιάννης (80′ Πολυκράτης), Πανικίδης, Καστίδης, Σνάουτσνερ (75′ Παπαγεωργίου), Τσομπάνης, Γκούμας, Χατσίδης (75′ Μπάμπουρας), Καλόγηρος, Βασιλειάδης (λ.τ. 67′ Καλαϊτσίδης).

Διαβάστε ακόμη...