Πέρασε και πάλι στον τελικό η Κ17

Για τον δεύτερο ημιτελικό του F-4 των ομάδων Κ17 της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στο Πανθεσσαλικό με 1-0 την ΑΕΚ και πέρασε στον τελικό της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ...
Πέρασε και πάλι στον τελικό η Κ17

Οι μικροί του ΠΑΟΚ κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, είχε την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες οι οποίες όμως χάθηκαν.  Πιέζοντας από το πρώτο λεπτό ψηλά, έβαλε τα δύσκολα στην ΑΕΚ που δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και είναι πραγματικά άξιο απορίας το πώς έμεινε το σκορ στο 0-0 στο πρώτο 45λεπτο!

Μόλις στο 4ο λεπτό το σουτ του Καλαϊτσίδη, το μπλόκαρε ο Αναργύρου και τέσσερα λεπτά αργότερα χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Χατσίδη να σουτάρει άουτ από καλή θέση!

Ίδια τύχη είχε το σουτ του Ντούνγκα στο 11' και η κεφαλιά του Τσομπάνη στο 21'. Στο αμέσως επόμενο λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Αβράμπο να παίρνει την κοντινή κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα άουτ!

Στο 25ο λεπτό, αμαρκάριστος ο Τσομπάνης κοντά στην εστία της ΑΕΚ, άουτ η κεφαλιά του! Στο 26ο λεπτό απείλησε η ΑΕΚ στην κόντρα με τον Παλαιολόγου να αποφεύγει τον Τσιντόλη, να πλασάρει από πλάγια θέση και ο Αβράμπος να προλαβαίνει διώχνοντας σε κόρνερ! Αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή της αθηναϊκής ομάδας στο ματς.

Στο 39ο λεπτό, αναγκαστική αλλαγή τερματοφύλακα για τον ΠΑΟΚ, ο Μπελερής μπήκε στη θέση του Τσιντσόλη. Στο 40ό λεπτό, ο Αναργύρου έδιωξε πολύ δύσκολα σε κόρνερ το εξαιρετικό σουτ του Τσομπάνη! Η μπάλα πήγαινε στο δεξί παραθυράκι...

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Σνάουτσνερ βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως η κεφαλιά που επιχείρησε έστειλε την μπάλα άουτ!

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 57ο λεπτό με κεφαλιά του Καλαϊτσίδη, μετά από κόρνερ του Τσομπάνη. Η ομάδα από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά έδειξε να κάνει διαχείριση του σκορ, έδωσε γήπεδο στην ΑΕΚ, χωρίς πάντως να απειληθεί.

Στο 74ο λεπτό, είδε την 2η κίτρινη ο Μπούσιος για θέατρο και άφησε την ομάδα την ομάδα του με "10", κάνοντας το έργο του ΠΑΟΚ πιο εύκολο. Στην τελευταία καλή ευκαιρία μας στο ματς, στο 91ο λεπτό, ο Αναργύρου σταμάτησε τον Μύθου στο τετ α τετ!

Δείτε την αναμέτρηση...

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Αναργύρου, Μπούσιος, Μαρκόπουλος, Ψυρόπουλος, Τσαραμανίδης (88, Παπαζήσης), Ντάνι, Ράπτης (66′ Ανδριώτης), Σαρρής, Παλαιολόγου, Κολιμάτσης (88′ Ψυχογιός), Ελέζι (84′ Ζούλιας).

ΠΑΟΚ: Τσιντσόλης (39′ Μπελερής), Κούπενος, Πολυκράτης, Πανικίδης, Αβράμπος, Σνάουτσνερ, Τσομπάνης (78′ Μύθου), Καλαϊτσίδης (78′ Κεσίδης), Χατσίδης, Παπαγεωργίου, Ντούνγκα (66′ Καραϊωάννου).

...............................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

94ο λεπτό: Κίτρινη στον Καραϊωάννου

91ο λεπτό: Ο Αναργύρου σταμάτησε τον Μύθου στο τετ α τετ

5 λεπτά οι καθυστερήσεις

81ο λεπτό: Κίτρινη στον Τσαραμανίδη της ΑΕΚ

79ο λεπτό: Μπήκαν οι  Μύθου, Κεσίδης και βγήκαν οι Καλαϊτσίδης, Τσομπάνης

74ο λεπτό: 2η κίτρινη στον Μπούσιο για θέατρο και ...κόκκινη

73ο λεπτό: Ο Τσομπάνης εκτέλεσε το φάουλ, άουτ η μπάλα

71ο λεπτό: Κίτρινη στον Μπούσιο για μαρκάρισμα στον Χατσίδη, λίγο πριν μπει στην περιοχή της ΑΕΚ

65ο λεπτό: Καραϊωάννου στη θέση του Ντούνγκα

57ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ με κεφαλιά του Καλαϊτσίδη, μετά από κόρνερ του Τσομπάνη

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

45'+2': Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Σνάουτσνερ να πιάνει κεφαλιά ΑΜΑΡΚΑΡΙΣΤΟΣ και να στέλνει την μπάλα άουτ!

40ό λεπτό: Ο Αναργύρου πολύ δύσκολα σε κόρνερ το εξαιρετικό σουτ του Τσομπάνη! Η μπάλα πήγαινε στο δεξί παραθυράκι...

39ο λεπτό: Μπελερής στη θέση του Τσιντσόλη, αναγκαστική αλλαγή τερματοφύλακα για τον ΠΑΟΚ

36ο λεπτό: Εύκολα ο Αναργύρου το χλιαρό σουτ του Καλαΐτσίδη

26ο λεπτό: Απείλησε η ΑΕΚ στην κόντρα με τον Παλαιολόγου να αποφεύγει τον Τσιντόλη, να πλασάρει από πλάγια θέση και ο Αβράμπος να προλαβαίνει διώχνοντας σε κόρνερ!

25ο λεπτό: Αμαρκάριστος ο Τσομπάνης, άουτ η κεφαλιά του

22ο λεπτό: Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Αβράμπο να παίρνει την κοντινή κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα άουτ!

21ο λεπτό: Κεφαλιά του Τσομπάνη, από το ύψος της μικρής περιοχής, άουτ

11ο λεπτό: Σουτ του Ντούνγκα άουτ

8ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία με τον Χατσίδη να σουτάρει άουτ από καλή θέση!

4ο λεπτό: Σουτ του Καλαϊτσίδη, μπλόκαρε ο Αναργύρου

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΚ στη σέντρα

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Τσιντόλης (39' Μπελερής), Κούπενος, Πολυκράτης, Πανικίδης, Αβράμπος, Σνάουτσερ, Τσομπάνης (79' Κεσίδης), Καλαϊτσίδης (79' Μύθου), Χατσίδης, Παπαγεωεργίου, Ντούνγκα (65' Καραϊωάννου). Αναπληρωματικοί: Μπελερής , Κατσαρός, Κοσίδης, Τσίτσκας, Σαπάνης, Παπαευθυμίου, Κεσίδης, Μύθου, Βρύζας, Καραϊωάννου, Τσίτσιλας, Μυλωνάς.

Διαβάστε ακόμη...