Γεμάτη ΠΑΟΚ η εθνική ομάδα U19

Είκοσι επτά ποδοσφαιριστές κάλεσε ο Αναστάσιος Θέος, για το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας της Εθνικής Νέων για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μεταξύ των οποίων, βρίσκονται δέκα ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ!
Γεμάτη ΠΑΟΚ η εθνική ομάδα U19

Θα διεξαχθεί στη Μάλτα από τις 3 έως τις 16 Ιουλίου, με την πρώτη συγκέντρωση να λαμβάνει χώρα στην Αθήνα στις 12 Ιουνίου και τους διεθνείς να προπονούνται στην πρωτεύουσα μέχρι τις 16 Ιουνίου.

Ποιοι είναι οι "ασπρόμαυροι" διεθνείς; Οι Δημήτρης Μοναστηρλής, Χαράλαμπος Γεωργιάδης, Ζήσης Τσίκος, Νικόλαος Δεληγιάννης, Ελευθέριος Τασιούρας, Δημήτριος Κωττάς, Κωνσταντίνος Γκούμας, Νικόλαος Σπυράκος, Ιωάννης Γκιτέρσος και Στέφανος Τζίμας,

Σημειώνεται πως στο πρώτο προσκλητήριο βρίσκεται και ο Νίκος Μπότης της Ίντερ που προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, όχι όμως και ο Γιώργος Κούτσιας που αναμένεται ωστόσο να ενσωματωθεί αργότερα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

"Η Εθνική Νέων θα συμμετάσχει στον 2o όμιλο της τελικής φάσης του EURO 2023, με αντιπάλους την Ισλανδία, την Νορβηγία και την Ισπανία. Στον πρώτο όμιλο θα συμμετάσχουν η διοργανώτρια χώρα Μάλτα, η Πολωνία, η Πορτογαλία και η Ιταλία και την πρόκριση στην ημιτελική φάση (νοκ άουτ αγώνες) θα κατακτήσουν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου" τόνισε μεταξύ άλλων η ΕΠΟ!

Διαβάστε ακόμη...