PAOK Academy και στο Μεξικό

Η μεγαλύτερη πόλη της Μπάχα Καλιφόρνια, η Τιχουάνα, αποκτά ασπρόμαυρο χρώμα. Ο Δικέφαλος απλώνει το δίκτυό του, ταξιδεύει και εδραιώνεται πέρα από τον Ατλαντικό. Ο ΠΑΟΚ γίνεται εμπνευστής στο πρωτοπόρο εγχείρημα της λειτουργίας μίας ακαδημίας και στη Λατινική Αμερική με την δική του ταυτότητα.
PAOK Academy και στο Μεξικό

Δύο εμβληματικές ποδοσφαιρικές φιγούρες του μεξικάνικου ποδοσφαίρου προχωρούν στις συστάσεις του PAOK Academy στο Μεξικό. Με βραζιλιάνικη στόφα αλλά μεξικάνικο διαβατήριο, ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος, με θητεία σε Μπαρτσελόνα, όντας συμπαίκτης του Ροναλντίνιο με τους υπόλοιπους αστέρες των «μπλαουγκράνα» τη σεζόν 2007-08, με συμμετοχές σε ομάδες όπως η Βιγιαρέαλ, η Τότεναμ και θητεία στο MLS με τους LA Galaxy, μας βάζει στο κλίμα του PAOK Academy στην Τιχουάνα. «Με την ευχή για πολλές επιτυχίες», το εγχείρημα του ΠΑΟΚ στο Μεξικό, πήρε τις... ευλογίες και του Άλβαρο Φιντάλγκο, πρώην ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης και προχωρά δυναμικά, εξαπλώνοντας την αγωνιστική φιλοσοφία του και εκτός Ελλάδος.

Συνεπής στη δημιουργική διαδικασία μιας δράσης με άξονα την τεχνογνωσία και τη μεθοδολογία του, ο ΠΑΟΚ και το PAOK Academy θα έχουν πλέον διαρκώς «μάτια» και δικούς τους ανθρώπους στο Μεξικό, με στόχο να γίνει πόλος έλξης όλων των ταλέντων της ευρύτερης περιοχής.

Διαβάστε ακόμη...