Καταιγιστική κόντρα στην ΑΕΛ η Κ17

Ηλιόλουστο πρωινό Σαββάτου στη Σουρωτή για την Κ17, η οποία επικράτησε 8-0 της ΑΕΛ. Ε
Καταιγιστική κόντρα στην ΑΕΛ η Κ17

πόμενο παιχνίδι για την ομάδα των Τσιαπακίδη και Χάγκαν αυτό στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό την επόμενη Κυριακή.

Κατά πως δείχνει το σκορ, ο ΠΑΟΚ είχε την απόλυτη υπεροχή στο ματς, συνεχίζοντας έτσι ένα σερί νικών, όντας φυσικά στην κορυφή της βαθμολογίας.Στο 4′ ο Παπαγεωργίου άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, μετά την ασίστ του Γεωργιάδη και τρία λεπτά μετά ο Τζίμας πλάσαρε για το 2-0 μετά την ασίστ του Γκούμα. Στο 10′ ο Ιγνατίου εκτέλεσε το κόρνερ και ο Πολιτάκης έκανε το 3-0, ενώ στο 20′ ο Τζίμας με πλασέ πέτυχε το τέταρτο γκολ του ΠΑΟ,έπειτα από την ασίστ του Γκούμα.

Ο Λέκα με σουτ έξω από την περιοχή, στο 41′ έκανε το 5-0 και στο 52′ ο Πολιτάκης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ μετά από το κόρνερ του Ιγνατίου. Στο 64′ ήταν η σειρά του Δεληγιάννη να σκοράρει για το 7-0, στο 64′, μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Αλειφερόπουλου και τέλος στο 68′, ο Γεωργιάδης έβγαλε την ασίστ και ο Γκούμας διαμόρφωσε το τελικό 8-0.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Κιάτος, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Φίλων, Θεοδοσιάδης (58′ Ηλιάδης), Λέκα (58′ Δελιόπουλος), Ιγνατίου (58′ Αλειφερόπουλος), Παπαγεωργίου, Τζίμας (54′ Βαγιωνάς), Γκούμας, Πολιτάκης (58′ Σουπιάδης).

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...