Έβρεξε γκολ στην Σουρωτή! Έριξε 8άρα η Κ17 του ΠΑΟΚ τον Βόλο!

Οι ασπρόμαυροι πέτυχαν το τελευταίο τους γκολ στο 70'...
Έβρεξε γκολ στην Σουρωτή! Έριξε 8άρα η Κ17 του ΠΑΟΚ τον Βόλο!

Ευχάριστο, ηλιόλουστο πρωινό για την Κ17 στη Σουρωτή, η οποία επικράτησε 8-0 του Βόλου ΝΠΣ στο ματς της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Στους τέσσερις βαθμούς πλέον ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει τη Λαμία, στη Λαμία, το επόμενο σαββατοκύριακο.

Πολύ νωρίς, στο 2', άρχισε ο χορός των γκολ για τους παίκτες του Πέτρου Τσιαπακίδη. Ο Βασιλειάδης έβγαλε την ασίστ και ο Πασαχίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ένα λεπτό μετά, ο Τζίμας έκλεψε τη μπάλα και σούρατε για το 2-0 και στο 10' ο Τζίμας πάσαρε για να σκοράρει ο Αδάμ με πλασέ. Στο 15' έγινε το 4-0 με τον Βασιλειάδη να βγάζει την κάθετη μπαλιά, τον Τζίμα να κάνει το γύρισμα και τον Αδάμ να τελειώνει ωραία τη φάση. Σκορ ημιχρόνου 5-0, με ένα ακόμα γκολ για τον Δικέφαλο στο 32', με προβολή του Φίλων έπειτα από το κόρνερ του Βασιλειάδη.

Επεται συνέχεια προφανώς... Στο 53' ο Τζίμας πλάσαρε για το 6-0 μετά από ασίστ του Φίλων και πάλι ο Τζίμας στο 62' σκόραρε, μετά την πάσα από τον Γανόπουλο αυτή τη φορά. Τέλος, στο 70', ο Γανόπουλος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, πετυχαίνοντας το όγδοο γκολ του ΠΑΟΚ, μετά από την ασίστ του Βαγιωνά. Απλά να αναφέρουμε ότι στο 14' ο ΠΑΟΚ είχε και δοκάρι με τον Κούπενο.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Κιάτος, Κούπενος (61' Θεοδοσιάδης), Σκούρτης, Φίλων, Πασαχίδης , Sznaucner (61' Αλμασίδης), Αδάμ (46' Γανόπουλος), Παπαγεωργίου (46' Βαγιωνάς), Τζίμας, Δελιόπουλος (61' Αλειφερόπουλος), Βασιλειάδης.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...