Πεντάσφαιρη στη Λαμία η Κ19

Για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών των ομάδων Κ19 της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τη Λαμία με 0-5...
Πεντάσφαιρη στη Λαμία η Κ19

Χαρακτήρα "διαδικαστικό" έδωσε στο παιχνίδι της στη Λαμία η Κ19 του ΠΑΟΚ. Κέρδισε 5-0, παρέμεινε προφανώς αήττητη και αύξησε τη διαφορά της από τον Ολυμπιακό στους τρεις βαθμούς.

Μετά και την ισοπαλία λοιπόν του Άρη με τον Ολυμπιακό, η ομάδα των Μαλεζά και Παπαβασιλείου είναι στην κορυφή με 28 βαθμούς, έναντι 25 του Ολυμπιακού και 21 του Άρη (ένα ματς λιγότερο). Το Σάββατο 12 Ιουνίου ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στη Σουρωτή. Χρειάζεται πλέον δύο νίκες στα τρία παιχνίδια που απομένουν για να στεφθεί εκ νέου πρωταθλητής.

Ο Κούτσιας άνοιξε και πάλι τον χορό των γκολ με ωραία ατομική προσπάθεια στο 28′. Συνέχισε σε καλό τέμπο ο ΠΑΟΚ, απείλησε αρκετές φορές, ωστόσο καταιγιστικός ήταν στο β'ημίχρονο. Στο 46′ ο Κουτεντάκης σούταρε έξω από την περιοχή για το 0-2 και στο 67′ ο Κούτσιας εκμεταλλεύτηκε την επαναφορά της μπάλας από το σουτ του Τασιούρα για το 0-3. Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Σπυράκος, που αντικατέστησε τον Κούτσια και με δύο γκολ στο 85′ (ασίστ Τσοπούρογλου) και στο 91′, διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:Μπαλωμένος, Τασιούρας, Αβεντισιάν (71′ Σμυρλής), Μανωλιούδης, Κουλιεράκης, Γιαξής (78′ Κουλούρης), Τσοπούρογλου, Κουτεντάκης (65′ Καραμπέρης), Γκορντεζιάνι, Γρόσδης (71′ Τσίκος), Κούτσιας (78′ Σπυράκος).

...............................

Τέλος

91ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 0-5 και πάλι ο Σπυράκος

86ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 0-4 ο Σπυράκος

67ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 0-3 ο Κούτσιας

63ο λεπτό: Κίτρινη κάρτα σε παίκτη της Λαμίας, η οποία λίγο νωρίτερα έγινε απειλητική, όμως η κεφαλιά που επιχειρήθηκε πέρασε άουτ

52ο λεπτό: Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ με τον Κούτσια

46ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 0-2 ο Κουτεντάκης με μακρινό δυνατό σουτ

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

1 λεπτό οι καθυστερήσεις

44ο λεπτό: Σουτ του Γκορτεζιάνι άουτ

39ο λεπτό: Κίτρινη στον Αβεντισιάν

34ο λεπτό: Κίτρινη κάρτα σε παίκτη της Λαμίας 

27ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 0-1 για τον ΠΑΟΚ με τον Κούτσια

20ό λεπτό: Ο ΠΑΟΚ έχει την κατοχή της μπάλας και είναι η ομάδα που απειλεί 

17ο λεπτό: Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με αμυντικό της Λαμίας να σημαδεύει το δοκάρι στην προσπάθειά του να σταματήσει τον Κούτσια 

11:00 Το παιχνίδι ξεκίνησε

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Τασιούρας, Αβεντισιάν (70' Τσίκος), Κουλιεράκης, Μανωλιούδης, Γιαξής (78' Κουλούρης), Τσοπούρογλου, Γκορτεζιάνι, Γρόσδης (70' Σμυρλής), Κούτσιας (78' Σπυράκος), Κουτεντάκης (64' Καραμπέρης).

Διαβάστε ακόμη...