Άφησε βαθμούς με τον ΠΑΣ η Κ19!

Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος των ομάδων Κ19 της Super League, o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα ...
Άφησε βαθμούς με τον ΠΑΣ η Κ19!

Θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι πέταξε δύο βαθμούς, ωστόσο την ίδια στιγμή μπορεί να αντιπαραβάλει κάποιος αρκετά ελαφρυντικά. Όπως και να έχει φυσικά, η Κ19 είχε μέτρια απόδοση απέναντι στον μαχητικό ΠΑΣ Γιάννενα και αρκέστηκε στην ισοπαλία (1-1), για την οποία μάλιστα κόπιασε αρκετά.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς, στο 8', εξαιτίας του πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μπαλωμένος. Η συνέχεια ήταν προφανώς ένας μονόλογος του ΠΑΟΚ, αν και φλύαρος. Κινητικότητα υπήρξε, φάσεις κυρίως από τα πλάγια δημιουργήθηκαν, τετ α τετ χάθηκαν το δοκάρι «σημαδεύτηκε», ωστόσο το γκολ δεν ήρθε.

Στην επανάληψη, έγινε μεν επιτακτική ανάγκη για την ισοφάριση, ασκήθηκε παράλληλα όμως και η πίεση για τους παίκτες του Δικεφάλου. Μέχρι που στο 52΄ο ιδιαιτέρως κινητικός Σμυρλής με ωραία ενέργεια από δεξιά έφερε τον Γιαξή σε πλεονεκτική θέση για το γκολ. 1-1 λοιπόν, με τον ΠΑΟΚ να τρέχει στη συνέχεια και να πιέζει για το γκολ της νίκης, που παρά την υπεροχή του δεν ήρθε ποτέ.

Πλέον ο Δικέφαλος είναι στους 22 βαθμούς σε οκτώ παιχνίδια, παραμένει αήττητος και την προσεχή Τετάρτη αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό, σε εξ αναβολής παιχνίδι.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Αβεντισιάν (77' Κιτσάκης), Τασιούρας (46' Σμυρλής), Γιαξής, Τσοπούρογλου, Κουτεντάκης, Γρόσδης (64΄Κουλούρης), Κούτσιας , Γκορντεζιάνι (86' Σπυράκος).

..................................

Τέλος

83ο λεπτό: Παραμένει το 1-1

51ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ και 1-1

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο στη Σουρωτή με τον ΠΑΟΚ να ειναι πίσω στο σκορ!!!

20ό λεπτό: Διατηρεί το προβάδισμα ο ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ να πιέζει για την ισοφάριση

6o λεπτό: 0-1 για τους φιλοξενούμενους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι!

17:35 Το παιχνίδι ξεκίνησε

Σε παιχνίδια που ολοληρώθηκαν ...

Παναιτωλικός - Άρης 0-2

Ατρόμητος - Απόλλων 3-0 

Λαμία - Αστέρας 1-3

ΑΕΚ - ΑΕΛ 1-1

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-0 

Διαβάστε ακόμη...