Επανήλθε με «τεσσάρα» η Κ19

Σαφώς επηρεασμένη από την πολύμηνη αποχή, μα πάντα συνεπής και αποτελεσματική, η Κ19 του ΠΑΟΚ κέρδισε 4-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και παρέμεινε στην κορυφή με 21 βαθμούς σε επτά παιχνίδια.
Επανήλθε με «τεσσάρα» η Κ19

Η ομάδα των Μαλεζά και Παπαβασιλείου έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, πέτυχε τέσσερα όμορφα γκολ και φυσικά συνέχισε με νίκες (7 στα 7 την τρέχουσα σεζόν), φτάνοντας στο 79ο αήττητο παιχνίδι της. Επόμενη αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ, αυτή με τον ΠΑΣ Γιάννενα στη Σουρωτή, το Σάββατο 29 Μαϊου.

Στο 14΄ανοιξε το σκορ ο Δικέφαλος με τον Γκορντεζιάνι να πλασάρει, ενώ σε όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου η ομάδα προσπαθούσε να βρει ρυθμό. Λογικό... Αυτό συνέβη με καταιγιστικό τρόπο στο β΄ ημίχρονο βέβαια, με άλλα τρία γκολ και αρκετές σημαντικές ευκαιρίες.

Στο 58' ο Γρόσδης σούταρε έξω από την περιοχή για το 0-2, στο 61΄ο Αβεντισιάν εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Σμυρλής και στο 88' και πάλι ο Γκορντεζιάνι έκανε το 0-4 έπειτα από την ασίστ του Γρόσδη.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Αβεντισιάν, Τασιούρας (85' Κιτσάκης), Παναγιώτου, Κουλιεράκης (85' Μανωλιούδης), Γρόσδης, Σπυράκος (58' Σμυρλής), Κουτεντάκης, Γκορντεζιάνι, Βρακάς (65' Καραμπέρης), Τσοπούρογλου (85' Κουλούρης).

Διαβάστε ακόμη...