Μεγάλο διπλό στην Αθήνα για την Κ19!

Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Μία σκληρή μάχη 90 λεπτών που βρήκε τον ΠΑΟΚ στο φινάλε να πανηγυρίζει μία ακόμα νίκη για το πρωτάθλημα της Super League Κ19.
Μεγάλο διπλό στην Αθήνα για την Κ19!

Ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ περέταξαν την ομάδα με τον Μπαλωμένο κάτω από τα δοκάρια, τους Αβεντισιάν και Τσοπούρογλου στα άκρα της άμυνας, δίδυμο στα στόπερ με τους Παναγιώτου και Μανωλιούδη, τους Γρόσδη, Κουτεντάκη και Γιαξή στα χαφ και τριάδα στην επίθεση τους Κούτσια, Βρακά και Γκορτνεζιάνι.

Οι δύο προπονητές παρουσιάστηκαν άριστα διαβασμένοι και οι δύο ομάδες κατάφεραν να εξουδετερώσουν η μία την άλλη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ είχε δύο καλές ευκαιρίες με Γκορτεζιάνι και Κούτσια να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 39′ ο Μπαλωμένος έκανε μία εξαιρετική επέμβαση σε εξ επαφής κεφαλιά.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Η ΑΕΚ μπήκε λίγο πιο δυνατά και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, με τον Μπαλωμένο να είναι εκεί όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι δύσκολο θα είχαμε κάποιο γκολ στο παιχνίδι, ο Γκορτεζιάνι στο 77′ πίεσε τον τερματοφύλακα της Ένωσης, έκλεψε τη μπάλα και ανατράπηκε, με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ δεν αστόχησε και χάρισε στον Δικέφαλο τη νίκη, με την οποία διατήρησε το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Μπαλωμένος, Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Τσοπούρογλου, Αβεντισιάν, Γιαξής, Κουτεντάκης, Γρόσδης (82′ Κιτσάκης), Βρακάς (65′ Πανίδης), Κούτσιας (72′ Κωνσταντέλιας), Γκορτεζιάνι (82′ Πιπιλιάρης).

..................................

Δείτε το παιχνίδι μέσα από το κανάλι του Novasports στο youtube 

 

 

Διαβάστε ακόμη...