Αποκλεισμός στα πέναλτι για την Κ15!

Για τον πρώτο ημιτελικό της τελικής φάσης του πρωταθλήματος υποδομών των ομάδων Κ15, ο ΠΑΟΚ έχασε την πρόκριση στα πέναλτι στους "Ζωσιμάδες" από τον Ατρόμητο ...
Αποκλεισμός στα πέναλτι για την Κ15!

Εφόσον δεν μετούσιωσε σε γκολ την καλή κυκλοφορία της μπάλας και τις αρκετές φάσεις που δημιούργησε, εφόσον βρέθηκε δυο φορές μπροστά στο εμπόδιο του δοκαριού, νομοτελειακά πήγε το ματς στη ρουλέτα των πέναλτι.

Εκεί η κατάσταση είναι πάντα απρόβλεπτη και οι πιθανότητες πάντα στο μισό. Ο Ατρόμητος ευστοχησε πέντε φορές, ο ΠΑΟΚ τέσσερις και γι αυτή τη δύσκολη σεζόν, η ιστορία θα γράψει ότι ο Δικέφαλος ηττήθηκε 5-4.

Στα δυσάρεστα του αγώνα – καλό είναι να μην ξεχνάμε ποτέ ότι πρόκειται για αναπτυξιακό ποδόσφαιρο κι αυτό που πάντα μετράει είναι οι εμπειρίες – ο τραυματισμός του Δημήτρη Παπαευαγγέλου.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:Αγγελίδης, Καστίδης, Πασαχίδης, Γεωργιάδης (76'Παναγιωτίδης), Βασιλειάδης, Κωττάς, Δεληγιάννης, Γκούμας, Αδάμ, Βαρέλα (53′ Κουτσιούδης), Γανόπουλος (53′ Παπαευαγγέλου, λ.τ. 70′ Ταξιάρχης)

.................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Στον τελικό ο Ατρόμητος, χωρίς να έχει πείσει με την εμφάνισή του στα 80 λεπτά της αναμέτρησης

4-5 ο τερματοφύλακας απέκρουσε το πέναλτι του Αδάμ

4-5

4-4 Γκούμας

3-4

3-3 Γκουτσιούδης

2-3

2-2 ο τερματοφύλακας απέκρουσε το πέναλτι του Παναγιωτίδη

2-2

2-1 Δεληγιάννης

1-1

1-0 Καστίδης για τον ΠΑΟΚ

0-0 το απέκρουσε ο Αγγελίδης

Ξεκίνησαν τα πέναλτι

Μετά από τη λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ατρόμητο στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, η πρόκριση στον τελικό των ομάδων Κ15 θα κριθεί στα πέναλτι

Τέλος

78ο λεπτό: Απιστευτη χαμένη ευκαιρία από τον Αδαμ που από εξαιρετική θέση σούταρε άουτ

Σε περίπτωση που τα 80 λεπτά της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού λήξουν ισόπαλα, θα έχουμε τη διαδικασία των πέναλτι, χωρίς να μεσολαβήσει παράταση

69ο λεπτό: Τεραστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με χαμηλό γύρισμα από τα δεξιά που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί κάποιος παίκτης μας!

65ο λεπτό: Έχει ανεβάσει ο ΠΑΟΚ την πίεση στα τελευταία λεπτά

Cooling brake στα μισά της επανάληψης για τους νεαρούς παίκτες

60ό λεπτό: Προσπαθεί ο ΠΑΟΚ να βρει διαδρόμους προς τη εστία της αθηναϊκής ομάδας που αγωνίζεται με αμυντική τακτική

48ο λεπτό: Ο Βασιλειάδης εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο τείχος

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

40ό λεπτό: Έχει την κατοχή της μπάλας ο ΠΑΟΚ αλλά χωρίς να καταφέρει να παραβιάσει την εστία της αθηναϊκής ομάδας, παρότι είχε τρεις καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ!

25ο λεπτό: Δεν έχει ανοίξει το σκορ στους Ζωσιμάδες σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ως τώρα και τον ΠΑΟΚ να είναι πιο ζωντανός από τον Ατρόμητο, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο

10ο λεπτό: Παραμένει το 0-0 στην αναμέτρηση

18:00 Το παιχνίδι ξεκίνησε ...

 

Οι αρχικές συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Καστίδης, Πασαχίδης, Κωττάς, Αδάμ, Βασιλειάδης, Varela, Γκούμας, Γανόπουλος.

Ατρόμητος: Σταυριανάκος, Σκλάβος, Αγγελής, Κορομηλάς, Αλεξίου, Κουμπάρος, Πιζάνιας, Αμπαρτζίδης, Τσαγγάρης, Λέντζας, Μπέκος.

 

Διαβάστε ακόμη...