Κέρδισε και τον Λεβαδειακό η Κ19

Με το τελικό 1-0 να την αδικεί, βάσει της εικόνας του αγώνα, η Κ19 του Δικεφάλου επικράτησε του Λεβαδειακού με 1-0 και συνέχισε το νικηφόρο της σερί στη φετινή Super League Σουρωτή.
Κέρδισε και τον Λεβαδειακό η Κ19

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, αλλά η εικόνα του ήταν και πάλι εξαιρετική. Καλή κυκλοφορία, υποδειγματική ανάπτυξη, σοβαρότητα στα μετόπισθεν και συγκέντρωση σε ολόκληρο το 90λεπτο, με τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία και του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ να μην χαλαρώνουν παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Λεβαδειακός στη Σουρωτή περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να φανεί απειλητικός για την εστία του Ταλιχμανίδη. Στο άλλο μισό του γηπέδου οι γηπεδούχοι έχασαν σωρεία ευκαιριών, είχαν δοκάρι με τον Βουτσά, ο οποίος στο 34΄έδωσε την ασίστ στον Πανίδη για το 1-0.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, παρά το γεγονός πως οι Πανίδης, Δούμτσης και Γκαργκαλατζίδης είχαν σημαντικές στιγμές για να σκοράρουν και η Κ19 του Δικεφάλου έφτασε στην 25η νίκης της σε 26 αναμετρήσεις.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Μανιώτης (35′ Μανιώτης), Τσιγγάρας, Βουτσάς (78′ Γκαργκαλατζίδης), Πουρναράς (65′ Μελετίδης), Πανίδης, Δούμτσης, Γαϊτανίδης

Διαβάστε ακόμη...