Στην κορυφή χωράει μόνο ένας!

Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ19 του ΠΑΟΚ κέρδισε την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού με 3-2...
Στην κορυφή χωράει μόνο ένας!

Σε ένα όμορφο παιχνίδι, με γρήγορο ρυθμό, πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ, η Κ19 του Δικεφάλου επικράτησε στη Σουρωτή του Παναθηναϊκού και έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Super League.

Οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ παρέταξαν στον αγωνιστικό την γνωστή «συνταγή» τους. Παπαδόπουλος κάτω από τα γκολπόστ, τετράδα στην άμυνα με τους Τσαούση, Μιχαηλίδη, Διαμαντή και Λύρατζη , στα χαφ τους Τσιγγάρα, Μπαλογιάννη και Χατζηστραβό και στην επίθεση τους Τζοβάρα, Γαϊτανίδη και Δούμτση.

Το ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ ήταν ονειρεμένο. Μόλις στο 3′ ο Λύρατζης έκανε τη σέντρα και ο Τζοβάρας με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι κράτησαν τη μπάλα στα πόδια τους και έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με Λύρατζη και Γαϊτανίδη για να διευρύνουν το προβάδισμά τους, για να έρθει στο 21′ ο Σέχου και κόντρα στην ροή του αγώνα να ισοφαρίσει με ένα σουτ μέσα από την περιοχή το οποίο κόντραρα και ξεγέλασε τον Παπαδόπουλο.

Στο 30′ ο Τζοβάρας αποχώρησε λόγω τραυματισμού, με τον Πανίδη να μπαίνει στη θέση του. Δύο λεπτά μετά ο Δικέφαλος πήρε και πάλι το προβάδισμα. Αυτή τη φορά ο Τσαούσης σέντραρε από αριστερά, ο Δούμτσης βρήκε τη μπάλα με τον ώμο και την έστειλε στα δίχτυα του Παναθηναϊκού. Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους ο ρυθμός έπεσε και το σκορ δεν άλλαξε.

Στην επανάληψη οι ομάδες μπήκαν με διάθεση και η δράση μεταφερόταν συνεχώς από την μία περιοχή στην άλλη. Από το 62′ μέχρι το 67′ ο ΠΑΟΚ έχασε τρεις καλές ευκαιρίες με Μπαλογιάννη , Λύρατζη και Μιχαηλίδη, με τον τελευταίο να βρίσκει το δοκάρι με πλασέ που επιχείρησε.

Στο 75′ ο Γαϊτανίδης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, επιχείρησε ντρίπλα, ανατράπηκε, αλλά το πέναλτι του Λύρατζη αποκρούστηκε.

Ένα λεπτό μετά όμως ο Δικέφαλος βρήκε το γκολ που έψαχνε. Ο Πανίδης έκανε τη σέντρα και ο Γαϊτανίδης με διπλή προσπάθεια έκανε το 3-1 μέσα από τη μικρή περιοχή.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι είχε κριθεί, ο Παναθηναϊκός στο 90′ μείωσε στο γκολ με τον Καλομοίρη και οι καθυστερήσεις απέκτησαν δραματικό χαρακτήρα. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι στην εκπνοή έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, αλλά το 3-2 δεν άλλαξε.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι κορυφής και έμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία, έχοντας συνολικό απολογισμό έξι νίκες και μία ισοπαλία.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Λύρατζης , Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης , Χατζηστραβός (83′ Βουτσάς), Τζοβάρας (30′ Πανίδης), Γαϊτανίδης, Δούμτσης (66′ Θεοδωρίδης).

..................................

Τέλος

89ο λεπτό: 3-2 μειώνει ο βάζελος σε μια από τις ελάχιστες επιθέσεις του 

Φτάσαμε στο 85ο λεπτό, το 3-1 παραμένει

83o λεπτό:  Ο Βουτσάς περνάει στη θέση του Χατζηστραβού

76ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 3-1 ο Δικέφαλος, σκόρερ ο Γαϊτανίδης με διπλή προσπάθεια από κοντά

71ο λεπτό:  Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού αποκρούει πέναλτι του Λύρατζη!

67ο λεπτό: Δοκάρι για τον Δικέφαλο με τον Μιχαηλίδη

66ο λεπτό: Στη θέση του Δούμτση μπαίνει στον αγώνα ο Θεοδωρίδης

65ο λεπτό: Κεραυνός του Λύρατζη, η μπάλα ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Παναθηναϊκού

62ο λεπτό: Σουτ του Μπαλογιάννη, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

33ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ.  Σέντρα του Τσαούση, κεφαλιά του Δούμτση και 2-1

30ό λεπτό: Ο Πανίδης στη θέση του Τζοβάρα που δεν μπορεί να συνεχίσει

22ο λεπτό: 1-1, ισοφαρίζει ο βάζελος με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή

19ο λεπτό: Ωραίο σουτ του Γαϊτανίδη, η μπάλα λίγο άουτ

11ο λεπτό:  Μεγάλη ευκαιρία για τον Δικέφαλο, ο Λύρατζης σουτάρει από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα άουτ

3ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ με το καλημέρα!  Σέντρα Λύρατζη, κεφαλιά Τζοβάρα και 1-0!

11:02 Το παιχνίδι ξεκίνησε

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Λύρατζης, Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός (83' Βουτσάς), Γαϊτανίδης, Τζοβάρας (30' Πανίδης), Δούμτσης (66' Θεοδωρίδης). Αναπληρωματικοί: Ταλιχμανίδης, Θεοδωρίδης, Ξιφιλίνος, Πανίδης, Βουτσάς, Μανιώτης, Σαλαμούρας

.................................................

Η εξέλιξη της αγωνιστικής 

ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑSCOREΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣEMILEON27/10 1-0ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ27/100-2ΟΣΦΠ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ27/106-1A.E.K.-ΑΡΗΣΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 28/10 στις 11:002-1 στο 90'Α.Ε.Λ.-Ο.Φ.Η.ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ28/10 στις 11:003-2ΞΑΝΘΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΠΗΓΑΔΙΩΝ28/10 στις 11:001-0Π.Α.Ο.Κ.-Π.Α.Ο.LOLAS28/10 στις  11:003-2ΛΑΜΙΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣΦΡΑΝΤΖΗΣ28/10 στις 12:001-0

 

83' Ο Βουτσάς περνάει στη θέση του Χατζηστραβού

Διαβάστε ακόμη...