Πρωτιά στο Lennart Johansson η Κ13! (vds)

Στην κορυφή του του φημισμένου τουρνουά Lennart Johansson Academy Trophy έφτασε η Κ13 του ΠΑΟΚ με πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς!!!
Πρωτιά στο Lennart Johansson η Κ13! (vds)

Σήμερα 28/5 στον τελικό επικράτησε της ολλανδικής Γκρόνιγκεν με 4-2, ολοκληρώνοντας με εντυπωσιακό τρόπο την παρουσία της στη διοργάνωση!

Θυμίζουμε ότι προχτές (26/5), ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-1 την ΑΙΚ (2 γκολ ο Κούτσιας, 1 ο Πατήρας) και 4-1 την Στάμπαεκ (4 γκολ ο Κούτσιας) στην πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ενώ συνέχισαν την επομένη με ένα εντυπωσιακό 7-0 επί της Σκόντο (3 γκολ ο Κούτσιας και από 1 οι Τσίκος, Τζιωρτζής, Συμεωνίδης, Κουλούρης) και ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο κερδίζοντας 2-1 την Αρσεναλ (1 γκολ ο Κεδίκογλου, 1 ο Λαζαριώτης).

Ο ΠΑΟΚ ως πρώτος του ομίλου του με 12 βαθμούς και 16 γκολ στο ενεργητικό του (μόλις 3 παθητικό), αντιμετώπισε στον τελικό την Γκρόνιγκεν την οποία κέρδισε με 4-2... Τα γκολ του Δικεφάλου σημείωσαν οι Κούτσιας (3) και Τσίκος.

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με 1-0 στο 7ο λεπτό με σκόρερ τον Κούτσια, οι Ολλανδοί ισοφάρισαν στο 8ο με τον Gillani Βos και πήραν προβάδισμα στο 24' με τον ίδιο παίκτη!

Στο 35' ο Κούτσιας πέτυχε το 2-2, για να έρθει στο 40' ο Τσίκος να δώσει προβάδισμα στην ομάδα μας! Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 58' από τον Κούτσια και πάλι, ο οποίος έφτασε το απίστευτο νούμερο των 12 γκολ (!!!) σε πέντε παιχνίδια! Σκόραρε σε όλα τα ματς εκτός από αυτό με την Άρσεναλ!

Διαβάστε ακόμη...