5η θέση για την Κ12 στο "Marc Overmars"

Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά "Marc Overmars" η Κ12 του ΠΑΟΚ, καταλαμβάνοντας τελικά την 5η θέση .
5η θέση για την Κ12 στο "Marc Overmars"

Θυμηθείτε την σημερινή εξέλιξη του τουρνουά :

Θυμίζουμε ότι χτες (15/4), κατά την 1η μέρα του τουρνουά, η ομάδα μας πήρε τη 2η θέση στον όμιλο στον οποίον συμμετείχε, μαζί με τις   Sparta Rotterdam, Everton, Vittese και KRC Genk.

Σήμερα συμμετείχε σε καινούριο όμιλο μαζί με τις Vittese και Feyenord, στοχεύοντας στο να βρεθεί στο βάθρο.

Στο πρώτο παιχνίδι που ξεκίνησε στις 10:30 αντιμετώπισε την Vittese, με τους προπονητές της ομάδας μας να δίνουν χρόνο συμμετοχής και σε κάποια από τα παιδιά που δεν έπαιξαν πολύ χτες... Στο ημίχρονο του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ ήταν πίσω στο σκορ με 2-0. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν συγκλονιστικό, οι Ολλανδοί πήραν τελικά τη νίκη με 3-2, με τους Νίκο Μαυρή και Στέφανο Αλμύρα να σημειώνουν τα γκολ του Δικεφάλου, ενώ με το σκορ να είναι στο 3-2 (λίγο πριν τη λήξη), ακυρώθηκε γκολ του Φωτιάδη Εφραίμ!

Το παιχνίδι μεταξύ Vittese-Feyenord έληξε 1-2, πράγμα που σημαίνε πως αν η ομάδα μας καταφέρνε να κερδίσει με τουλάχιστον 2-0 επί της Feyenord στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στις 13:30, θα περνούσε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης

Στο δεύτερο σημερινό ματς με αντίπαλο την Feyenord, το ημίχρονο έληξε 0-0 σε ένα δυνατό ματς από το οποίο έλειψαν οι μεγάλες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν άλλαξε και έτσι παρέμεινε το 0-0, που ήταν και το τελικό σκορ

Η ομάδα αγωνίστηκε για την 5η θέση με αντίπαλο την Έπε, την ομάδα της πόλης όπου διοργανώνεται το τουρνουά "Marc Overmars"

Έπε - ΠΑΟΚ 0-1 με γκολ του Αλειφεροπούλου και 5η θέση για τον Δικέφαλο ...

Διαβάστε ακόμη...