Ψηφίστε τον MVP Ιανουαρίου

31 μέρες. Οκτώ αγώνες. Επτά διανυκτερεύσεις μακριά από τη Θεσσαλονίκη.
Ψηφίστε τον MVP Ιανουαρίου

Τέσσερις μετακινήσεις μ' αεροπλάνο. Τέσσερις τρίωρες διαδρομές με λεωφορείο. Ο Ιανουάριος δοκίμασε τα όρια της αντοχής των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ. Τρεις από αυτούς διεκδικούν τον τίτλο του πολυτιμότερου για τον πολύ δύσκολο Ιανουάριο.

 Ο πρώτος υποψήφιος για τον τίτλο του 11888 MVP έρχεται από την άμυνα. Ο Γιώργος Τζαβέλλας διανύει την πιο ώριμη σεζόν της καριέρας του. Καθιερωμένος πλέον στο κέντρο της άμυνας είτε σε σχηματισμό με τρεις στόπερ είτε σε τετράδα, ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται σταθερά στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων. Με σωστές τοποθετήσεις, γρήγορες επεμβάσεις, συμβολή στην ανάπτυξη με εύστοχες αλλαγές παιχνιδιού και φυσικά το πάθος που τον χαρακτηρίζει, ο Τζαβέλλας δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τους κορυφαίους. Οι άλλοι δύο διεκδικητές αγωνίζονται στο κέντρο και αποτελούν ίσως τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Ιανουαρίου. Ο Χάρης Χαρίσης με τον Γκόικο Τσίμιροτ συνέθεσαν ένα σύγχρονο δίδυμο στη μεσαία γραμμή. Δύο ποδοσφαιριστές δεν περιορίζονται στ' ανασταλτικά τους καθήκοντα κι έχουν πάντα το βλέμμα τους στραμμένο μπροστά.

Ο Ίγκορ Τούντορ τους εμπιστεύτηκε και δικαιώνεται. Ο Χαρίσης πέρα από το συνεχές τρέξιμο του, το οποίο του επιτρέπει να μπλοκάρει τις επιθέσεις του αντιπάλου, αναλαμβάνει πολλές πρωτοβουλίες στην ανάπτυξη από τον άξονα, ενώ δε διστάζει να σουτάρει. Κάπως έτσι σημείωσε το πρώτο του γκολ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Τσίμιροτ επιλέγει ένα πιο μεστό παιχνίδι. Ξέρει να ελέγχει το ρυθμό, να καλύπτει τη μπάλα και να ξεκινάει την επίθεση του ΠΑΟΚ έχοντας την απαραίτητη χημεία με τον Χαρίση ή την ασφάλεια του Αλέξανδρου Τζιόλη . Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον κατά τη γνώμη σας καλύτερο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ για τον Ιανουάριο.

Ψηφίστε τον 11888 MVP Ιανουαρίου

Διαβάστε ακόμη...