Όταν ο Μακ έγραψε ιστορία!

Συνήθως το βραβείο καταλήγει σε κάποιο εντυπωσιακό γκολ, το οποίο σημειώνεται με κάποια περίτεχνη ενέργεια.
Όταν ο Μακ έγραψε ιστορία!

Αυτή την φορά όμως το θέαμα μένει σε δεύτερη μοίρα και η ουσία διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Το γκολ του Ρόμπερτ Μακ κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Signal Iduna Park αναδείχθηκε Best Goal Δεκεμβρίου από το κοινό του paokfc.gr.

Ο Μυστακίδης πήρε την μπάλα από τον Τσίμιροτ και έβγαλε μία υπέροχη ασίστ στην πλάτη του Χούμελς. Ο Ρόμπερτ Μακ κοντρόλαρε την μπάλα και αφού πέρασε τον Βαιντενφέλερ, εκτέλεσε από πλάγια θέση και τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία. Το τέρμα του σάρωσε στην ψηφοφορία του paokfc.gr για το Best Goal Δεκεμβρίου και έλαβε το 55,56% των ψήφων του κοινού, χαρίζοντας έναν ακόμα ατομικό τίτλο στον άσο του Δικεφάλου.

Η δεύτερη θέση ανήκει στην Κ20 του Δικεφάλου. Ο Τάσος Δημητριάδης στο ντεμπούτο του με τον Δικέφαλο σημείωσε ένα υπέροχο τέρμα μετά από ασίστ του Κάκκο. Το γκολ της πιτσιρικαρίας του ΠΑΟΚ στον Βόλο έλαβε το 29,28% των ψήφων του κοινού αφήνοντας στην τρίτη θέση με 15,03% την άψογη κεφαλιά του Γιώργου Τζαβέλλα κόντρα στον Πανιώνιο, με την οποία ο Έλληνας αμυντικός έδωσε ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα μας.

Αυτό είναι το τρίτο βραβείο για τον Σλοβάκο άσο, καθώς κατέκτησε τον τίτλο του Regency Casino Best Goal τόσο για τον Σεπτέμβριο όσο και για τον Οκτώβριο. Το πρώτο μισό της σεζόν τον βρίσκει κορυφαίο σκόρερ της ομάδας με 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και όλοι ελπίζουν αν συνεχίσει έτσι και το 2016.

Θυμηθείτε μέσα από το βίντεο του PAOK TV το ιστορικό τέρμα του Μακ...

Διαβάστε ακόμη...