Λίνο: «Θα γυρίσω πιο δυνατός»

Ανυπόμονος για την επιστροφή του στις υποχρεώσεις του "Δικεφάλου" είναι ο Βραζιλιάνος, ο οποίος δουλεύει εντατικά το πρόγραμμα αποκατάστασής του, μετά την επέμβαση που έκανε.
Λίνο: «Θα γυρίσω πιο δυνατός»

«Αισθάνομαι καλά, γιατί μετά την επέμβαση δεν πονάω. Είναι πολύ σημαντικό να ξεπεράσω πλήρως το πρόβλημα και να επανέλθω πιο δυνατός. Θα γυρίσω πιο δυνατός στον ΠΑΟΚ για να προσφέρω. Αυτή είναι η επιθυμία μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» ο Βραζιλιάνος άσος του «Δικεφάλου» του βορρά, Λίνο, που βρίσκεται εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.

Και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό του ΠΑΟΚ για τη βοήθεια που μου δίνει, αλλά και τους φυσιοθεραπευτές για την πολύ σημαντική συνεισφορά τους. Θέλω πολύ να επιστρέψω, γιατί ξέρω ότι η ομάδα με χρειάζεται. Πρέπει, όμως, πρώτα να θεραπευτώ. Από τη στιγμή που τραυματίστηκα, ο γιατρός μου είπε ότι σε τέσσερις μήνες θα είμαι καλά.

Πιστεύω ότι όλα θα πάνε κατ' ευχήν. Δεν είναι το καλύτερο για κάθε ποδοσφαιριστή να μένει εκτός, πρέπει, όμως, να το συνηθίσω. Από τη στιγμή που δεν πονάω και είμαι εντάξει, είμαι αισιόδοξος."

Διαβάστε ακόμη...