ΠΑΟΚ και Ποντιακή Νεολαία δίπλα στους πρόσφυγες (pics)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των ενεργειών βοήθειας προς τους πρόσφυγες βρέθηκε σήμερα στο κέντρο υποδοχής προσφύγων στην Ειδομένη Κιλκίς με σκοπό την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας.
ΠΑΟΚ και Ποντιακή Νεολαία δίπλα στους πρόσφυγες (pics)

Οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ηλίας Γεροντίδης, Σπύρος Μηλιωρίδης και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Νέτο Γκουερίνο, Κώστας Ορφανός, Σάκης Παντελίδης μαζί με την αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Ποντιακής Νεολαίας και τους εθελοντές γιατρούς μοίρασαν είδη πρώτης ανάγκης.

Τα παιδιά έκαναν ιδιαίτερη χαρά μόλις είδαν τις μπάλες και δεν σταμάτησαν να παίζουν, προσπαθώντας να ξεφύγουν έστω για λίγο από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Ποντιακής Νεολαίας κ. Άλκης Αναστασιάδης δήλωσε:

«Η Παγκόσμια Συντονιστική Επιτροπή Ποντιακή Νεολαία υλοποιώντας το ψήφισμα της δεύτερης Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης Ποντιακής Νεολαίας βρέθηκε σήμερα στην Ειδομένη για να παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια προς τους Σύριους πρόσφυγες.

Αυτό το καραβάνι των προσφύγων που βλέπουμε σήμερα μας θυμίζει την ιστορία των προγόνων μας, μπορεί να μην είναι η ίδια ιστορία, αλλά είναι ο ίδιος ξεριζωμός. Αυτή η εικόνα μου βλέπουμε μας θυμίζει τον ξεριζωμό των προγόνων μας.

Με την τοποθέτηση του ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης έμμεσα κρίνει αυτούς τους ανθρώπους. Εμείς ζητάμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνση του.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον μεγαλομέτοχό της κ. Ιβάν Σαββίδη για την άμεση ανταπόκριση δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως ως προσφυγική ομάδα της Κωνσταντινούπολης δείχνει την αλληλεγγύη και την στήριξη της στην προσπάθεια που γίνεται για τους πρόσφυγες. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και προς τους εθελοντές γιατρούς«.

Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr τις αποκλειστικές εικόνες από την επίσκεψη στην Ειδομένη.

Διαβάστε ακόμη...