Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει προσφέροντας ζωή

Η ζωντανή ιστορία του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από τη γιορτή των 89 χρόνων ζωής του συλλόγου, ο οποίος όπως και πέρυσι συνδυάζει τον εορτασμό των γενεθλίων του προσφέροντας ζωή!
Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει προσφέροντας ζωή

Εκπρόσωποι ποδοσφαιριστών που τίμησαν σε επτά διαφορετικές δεκαετίες τη φανέλα του ΠΑΟΚ δίνοντας σε πολλές περιπτώσεις το ίδιο τους αίμα για τον Δικέφαλο, βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας στηρίζοντας έμπρακτα την εθελοντική αιμοδοσία που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Απριλίου από τις 10.00 το πρωί ως τις 14.00 το μεσημέρι στον 3ο όροφο του γηπέδου σε συνεργασία με το «Θεαγένειο» Αντικαρκινικό Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα στη φωτογράφιση συμμετείχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Λάμπης Κουϊρουκίδης, Λέανδρος Συμεωνίδης, Λάκης Πρόγιος, Αντώνης Κεμανίδης, Χρήστος Τερζανίδης, Ράντε Πάπριτσα, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Κώστας Μαλιούφας, ο προπονητής της τωρινής ομάδας Γιώργος Γεωργιάδης και ο προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ιβιτς, ενώ τη σημερινή ομάδα του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Κλάους Αθανασιάδης.

Το μήνυμα που έστειλαν οι πρώην και νυν άσοι του ΠΑΟΚ είναι ότι όλοι μαζί στηρίζουμε την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας δίνοντας ζωή στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αίματος!

Σας περιμένουμε την Κυριακή από τις 10.00 στον 3ο όροφο του γηπέδου της Τούμπας, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο...

Διαβάστε ακόμη...