"Περήφανοι που ανήκουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ"

To Club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς, με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στο να βρεθεί λύση στο πρόβλημα του Παντελή Κυρακίδη.
"Περήφανοι που ανήκουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ"

Διαβάστε αναλυτικά:

Πριν από λίγη ώρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ανέδειξε το μεγαλείο της ψυχής των ανθρώπων της υπενθυμίζοντας μας έμπρακτα γιατί αγαπήσαμε, αγαπάμε και θα αγαπάμε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο με τα τέσσερα ΙΕΡΑ γράμματα και απέδειξε σε όλους μας για ακόμη μία φορά το ανθρώπινο και φιλάνθρωπο πρόσωπό της.
Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της αγκαλιάζει τον μικρό Παντελή Κυριακίδη (που εξακολουθεί να βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα μετά το σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο το 2009, όπου έχασε και τον πατέρα του, στην εθνική οδό Αθηνών–Θεσσαλονίκης, κατά την επιστροφή τους από τουρνουά στα Βριλήσσια, που πήρε μέρος σαν αθλητής των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ) ως το μικρό της αετόπουλο, όπως ακριβώς το περιμέναμε όλοι στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΤΟΥ!!!

Ενημερώνει λοιπόν πως εκτός από το ετήσιο τουρνουά των ακαδημιών που λαμβάνει και θα λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο το τριήμερο της Κ.Δευτέρας με τα έσοδα να διατίθενται στην οικογένεια Κυριακίδη, μέρος των εσόδων του πρώτου εντός έδρα αγώνα κάθε αγωνιστικής περιόδου θα πηγαίνει επίσης για την κάλυψη των εξόδων του μικρού ποδοσφαιριστή των ακαδημιών μας.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, το μόνο που απομένει σε εμάς είναι να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτού του σκοπού. Εκτός από τους επώνυμους, που αναμφισβήτητα χωρίς την πρωτοβουλία και συμμετοχή τους δε θα φτάναμε σ' αυτό το σημείο, αξίζουν συγχαρητήρια και σε όλους εσάς τους 'μικρούς-μεγάλους' ανώνυμους που από την πρώτη στιγμή ως την τελευταία είσασταν στο πλευρό μας και βοηθήσατε, με όποιο τρόπο μπορούσατε ο καθένας!

Για ακόμη μία φορά, αισθανόμαστε περήφανοι που ανήκουμε στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ, παίρνουμε κουράγιο για τη συνέχεια δηλώνοντας πως παραμένουμε πιστοί στρατιώτες στο πλευρό της ομάδας μας!

Με μεγάλη συγκίνηση, από τα βάθη της ΠAOKτσήδικης καρδιά μας

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Διαβάστε ακόμη...