Τα ζώα μου αργά από τον Ζήση Βρύζα!

Τι και αν η ομάδα για άλλη μια φορά χθές «φώναξε» για την ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης. Ο Ζήσης με το πάσο του.
Τα ζώα μου αργά από τον Ζήση Βρύζα!

Αυτό που ζούμε πλέον έχει ξεπεράσει τα όρια της ανικανότητας ενός ανθρώπου και πάμε σε έγκλημα κατά του συλλόγου.

Την ώρα που η ομάδα «σέρνεται» λόγω ελλείψεων, κόπωσης, τραυματισμών αλλά και ντεφορμαρίσματος βασικών ποδοσφαιριστών και ενώ όλα δείχνουν ότι πρέπει να βγάλει μόνο με νίκες τον ερχόμενο αγωνιστικό Γολγοθά, η ανάγκη για άμεση μεταγραφική ενίσχυση ΧΘΕΣ είναι δεδομένη.

Ο προπονητής έχει παραδώσει λίστα με ονόματα παιχτών για όλα τα βαλάντια που θέλει στην ομάδα στον Ζήση Βρύζα εδώ και καιρό Τι κάνει ο τελευταίος? Διαβάζουμε σήμερα στα ρεπορτάζ των κολλητών του δημοσιογράφων ότι έχει κλείσει στόπερ που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, εξτρέμ που πρέπει να αποφασιστεί αν θα πληρωθεί τώρα η ρήτρα του ή όχι (με το πάσο σας μέχρι της 31 του μήνα έχετε!!!) ενώ δεν έχουν καταλήξει και εξετάζουν περιπτώσεις διαφόρων ποδοσφαιριστών!

Γιατί έχουν αγνοηθεί οι εισηγήσεις του προπονητή και ψάχνουμε αλλού? Γιατί ο Άγγελος Αναστασιάδης χθές στην συνέντευξη τύπου σε σχετική ερώτηση απάντησε «εγώ είμαι εδώ για να κάνω υπομονή και σιωπή» μη θέλοντας να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα?

Γιατί είμαστε έτοιμοι να δώσουμε 250.000 ευρώ το χρόνο στον «ξεφουσκωμένο» 30άρη Ουσέρο και την ίδια στιγμή δεν δίνουμε 100.000 το χρόνο στον 21χρονο Τζανδάρη που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου?

Γιατί οι «κολλητοί» δημοσιογράφοι του Βρύζα επιτίθενται ανελλιπώς στον προπονητή του συλλόγου από την αρχή της σεζόν την ώρα που ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος? Τους ενοχλεί η Παναγιά ή έχουν ίδιο όφελος?

Διαβάστε ακόμη...