"Καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ ..."

Ο τεχνικός της Μακάμπι, Αρικ Μπενάντο, σε δηλώσεις του τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από την Μακάμπι, αλλά σημείωσε πως η ομάδα του ήρθε στη Θεσσαλονίκη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...
"Καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ ..."

Αρχικά, είπε: "Υπάρχει δυνατότητα να ευελπιστούμε σε καλύτερη συνέχεια. Έχω σκοπό να κατεβάσω την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Σκέφτομαι και το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά θέλουμε θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα. Το κοιτάμε σοβαρά αυτόν τον αγώνα, θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στο πρωτάθλημα δεν ξεκινήσαμε καλά, στην Ευρώπη αρχίσαμε όμως καλά. Ο αγώνας είναι αρκετά δύσκολος. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα, ήρθαμε εδώ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Για την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στο γήπεδο: "Χαίρομαι που θα υπάρχουν οπαδοί, είναι ποδοσφαιρικός αγώνας. Αυτό δεν διαμορφώνει τα σχέδια μου, θα παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας".

Για τις αδυναμίες του "Δικεφάλου" που έχει εντοπίσει, είπε: "Τις αδυναμίες που έχω εντοπίσει στον ΠΑΟΚ θα τις κρατήσω για τον εαυτό μου. Μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ισχυρή και επιθετική ομάδα. Θα δυσκολευτούμε να τον κοντράρουμε".

Και κατέληξε λέγοντας: "Πέρσι ήμασταν καλύτερα αμυντικά, φέτος υπάρχει συνεχής προσπάθεια και στο μέλλον θα παίζουμε ακόμη πιο ομαδικά. Είναι απόλαυση να παίζεις μπροστά σε κόσμο. Επηρεάζει θετικά, είναι καλό που θα υπάρχει κόσμος. Όπως εδώ έτσι και στο Ισραήλ θα έχει κόσμο".

Διαβάστε ακόμη...