«O ΠΑΟΚ θα πάρει 700 εισιτήρια»

O Ίταρμα Τζίζικ γενικός μάνατζερ της Μακάμπι Χάϊφα, μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ...
«O ΠΑΟΚ θα πάρει 700 εισιτήρια»

Αναλυτικά τα όσα είπε στον "Arena 89,4":

Για την κλήρωση: «Το γκρουπ είναι ισορροπημένο και θα είναι πολύ δύσκολα τα παιχνίδια για όλες τις ομάδες. Όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες».

Για τις επιτυχίες της Μακάμπι στο παρελθόν: «Δεν είναι ίδια η ομάδα που είχε τις επιτυχίες με το 2003 όπου νικήσαμε την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και τον Ολυμπιακό .Είναι άλλη εποχή τώρα με νέα παιδιά. Ελπίζουμε να έχουμε εφάμιλλες επιτυχίες. Όσον αφορά και πάλι τον όμιλο όλες οι ομάδες είναι του ίδιου επιπέδου και όπως είδαμε η ομάδα από το Καζακστάν νίκησε την Σέλτικ και μπορεί να κάνει την έκπληξη».

Αν ξέρουν κάποια πράγματα για τον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρουμε πολλά για τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε οτι είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της Ελλάδας αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε αρκετό χρόνο για να μάθουμε. Οπωσδήποτε όταν έρθει η στιγμή να παίξουμε θα τα ξέρουμε όλα».

Που θα γίνει ο αγώνας: «Θα παίξουμε στο παλιό γήπεδο με τους 14,000 θεατές. Δυστυχώς το νέο μας γήπεδο θα είναι έτοιμο την νέα χρονιά και θα χωράει 30,000».

Για τον Ράγιος που πήρε μεταγραφή από την Τρίπολη: «Τα λεφτά που δώσαμε δεν είναι πολλά σε σχέση με τα λεφτά που διακινούνται στην μεταγραφική περίοδο. Είναι καλός και χαιρόμαστε που τον έχουμε» ενώ για τον Τσότσαλιτς: «Είναι για δεύτερο χρόνο στην ομάδα είμαστε ικανοποιημένοι και στο παρελθόν έπαιξε και αυτός με τον Πανιώνιο».

Τι τους είπε ο Ράγιος για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός αλλά θα μας πάρει μία δύο εβδομάδες να τον μελετήσουμε. Ο Ράγιος ξέρει την περσινή ομάδα αλλά έχει ήδη νέο προπονητή και πολλές μεταγραφές».

Έχουν μιλήσει για εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ; «Ήδη έχουμε μιλήσει για τα εισιτήρια. Διαθέτουμε το 5% δηλαδή 700 σε μία γωνία του γηπέδου που έχει καλή θέα και οι τιμές είναι 17 ευρώ».

Για τον ποδοσφαιριστή Κατάν: «Στην προηγούμενη αγωνιστική συμπλήρωσε 600 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Από 8 χρονών αγωνίζεται και είναι πολύ σημαντικός για εμάς».

Υπάρχει φαβορί στον όμιλο; «Δεν υπάρχουν φαβορί».

Αν είναι ασφαλής η περιοχή του Ισραήλ: «Είναι ήσυχα και ασφαλή τα πράγματα. Έχουμε πάρα πολλούς τουρίστες στο Τελ Αβίβ, στην Ιερουσαλήμ και στην Χάιφα. Δεν ξέρω βέβαια τι θα αποφασίζει ο Ομπάμα, σχετικά με τη Συρία αλλά όποιος έρθει θα δει μία φιλόξενη πόλη».

Θα έρθουν οπαδοί της Μακάμπι; «Δεν ξέρω ακριβώς πόσοι θα έρθουν. Θα είναι από όλη την Ευρώπη αλλά εξαρτάται από τα αποτελέσματα των πρώτων δύο αγωνιστικών και μετά θα ξέρουμε πόσοι ακριβώς θα είναι στην Θεσσαλονίκη. Θα πάρουμε το 5% του γηπέδου περίπου 1,500 αλλά μην είστε σίγουροι ότι θα έρθουν τόσοι πολλοί».

Αν ξέρει για την Ελλάδα: «Ζούμε στην Μεσόγειο χρησιμοποιούμε ελληνικό λάδι στην σαλάτα μας και μας αρέσει πολύ. Οι Έλληνες τραγουδιστές είναι πολύ δημοφιλείς όπως η Γλυκερία. Μας αρέσουν οι Έλληνες γιατί είναι ανοιχτοί άνθρωποι επικοινωνιακοί και χαρούμενοι».

Τέλος για το γεγονός ότι γιορτάζουν τον ερχομό του νέου έτους στο Ισραήλ: «Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία και χαρά και είμαστε ευτυχισμένοι που θα έρθουμε στην Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε ακόμη...