Khumalo: «Απίστευτη συμπαράσταση»

Η Νότια Αφρική συνεχίζει στα προημιτελικά του Africa Cup Nations 2013 και ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Bongani Khumalo, ετοιμάζεται για το νοκ άουτ ματς του Σαββάτου κόντρα στην ομάδα του Μάλι.
Khumalo: «Απίστευτη συμπαράσταση»

Η πρόκριση των Bafana – Bafana ήρθε με δραματικό τρόπο, καθώς βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ στον αγώνα με το Μαρόκο, όπου χρειαζόντουσαν έναν βαθμό για να πάρουν το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης και τελικά το πέτυχαν με ένα γκολ στο 86ο λεπτό του Siyabonga Sangweni.

Τα τελευταία είκοσι λεπτά της αναμέτρησης θα μείνουν αξέχαστα στον αρχηγό της Νοτίου Αφρικής με τα συναισθήματα να εναλλάσσονται και την λύτρωση για τους οικοδεσπότες της διοργάνωσης να έρχεται λίγο πριν από το φινάλε. «Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Bongani Khumalo.

Η ομάδα του Gordon Igesund θα παραμείνει στην πόλη του Durban, όπου το Σάββατο θα διεξαχθεί ο προημιτελικός εναντίον του Μάλι. Η υποστήριξη του κόσμου στο στάδιο, αλλά και στους δρόμους της πόλης είναι κάτι το εκπληκτικό και όλοι εδώ δείχνουν πόσο πολύ αγαπούν την εθνική ομάδα. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τους το ανταποδώσουμε και το μόνο που τους ζητάμε είναι να έχουν την ίδια στήριξη και στον προημιτελικό του Σαββάτου», τόνισε ο «κάπτεν» της Νοτίου Αφρικής.

Την ίδια ώρα η οργανωτική επιτροπή του Africa Cup Nations 2013 ανακοίνωσε ότι σημειώθηκε sold out στα εισιτήρια του προημιτελικού, που θα διεξαχθεί στο 54.000 θέσεων Moses Mabhida Stadium του Durban.

Πηγή: paokbc.gr

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...