"Δεν έχω αποφασίσει ακόμα"

Ο Εργκους Κάτσε μίλησε σε ραδιόφωνο της πόλης για την καθιέρωσή του στον ΠΑΟΚ και την απόφαση που καλείται να πάρει για την Εθνική που θα αγωνιστεί ...
"Δεν έχω αποφασίσει ακόμα"

Για τα παιχνίδια με Καλλιθέα και Ατρόμητο:

"Και τα δύο ματς ήρθαν αρνητικά, με Καλλιθέα παίξαμε καλά, αλλά ήμασταν άτυχοι. Είχαμε ευκαιρίες και η Καλλιθέα με δύο φάσεις μας έβαλε δύο γκολ. Πρέπει να κοιτάξουμε στην ρεβάνς να μπούμε δυνατά", είπε αρχικά στο "Αθλητικό Metropolis" και πρόσθεσε:

"Μέχρι στιγμής έχουν παίξει πολλοί νεαροί, στην ηλικία που είμαστε θέλουμε χρόνο, είναι δύσκολο για ένα παιδί 18, 19 ετών να προσαρμοστεί στην Α' Εθνική".

Για τις έως τώρα εμφανίσεις του: "Έχω δείξει τι μπορώ να κάνω, είναι η χρονιά μου. Δεν το περίμενα να παίξω τόσο γρήγορα Α' Εθνική, ζω ένα όνειρο. Θέλει δουλειά πρέπει να δουλεύουμε, δεν πρέπει εμείς οι νεαροί να επαναπαυτούμε από αυτή την ηλικία. Εμένα με βοήθησε που έπαιξα Β' Εθνική, ήταν μεγάλο σχολείο, γύρισα πιο έμπειρος και πιο έτοιμος. Ωστόσο, θέλω ακόμη χρόνο, δεν έχω φτάσει ακόμη στο level που πρέπει να φτάσω".

Για τον Γιώργο Δώνη: "Φυσικά μας βοήθησε, όταν έχεις έναν προπονητή που σε στηρίζει και σε πιστεύει, εσύ πρέπει να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό για να του το ανταποδώσεις. Σε μία μεγάλη ομάδα πρέπει να δείξεις τι αξίζεις, πρέπει να εκμεταλλευθείς όλες τις ευκαιρίες".

Για την βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ: "Είμαστε στην δεύτερη θέση, είμαστε καλά, δεν πιστεύαμε ότι θα ενωθούμε κατευθείαν, μέχρι στιγμής είμαστε καλά, είμαστε καινούργια ομάδα. Το που θα φτάσουμε θα φανεί".

Για τη νέα τάξη πραγμάτων με τον Ιβάν Σαββίδη: "Ο κ. Σαββίδης έχει αλλάξει πολλά πράγματα, αυτά που είδα φέτος, δεν τα είδα πρόπερσι στην πρώτη ομάδα. Έχει φτιάξει τα αποδυτήρια, στην Μεσήμβρια χώρους αναψυχής και πληρωνόμαστε κάθε μήνα".

Για τον Κατσουράνη: "Τον Κατσουράνη τον ξέρουμε, έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες. Θα βοηθήσει κι εμάς τους νεαρούς και την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πάντως έχει κι άλλους καλούς παίκτες, όπως ο Γκαρσία και ο Λάζαρ, είναι μεγάλοι ποδοσφαιριστές και μας βοηθούν".

Για την επιλογή του για την Εθνική: "Ακόμη δεν έχω αποφασίσει, είναι πολύ δύσκολο. Πιστεύω πως πρέπει να αποφασίσω σε καμιά εβδομάδα, θα το συζητήσω και με την οικογένειά μου και θα δούμε. Δεν έχω μιλήσει με τον κ. Σάντος, μόνο με τον βοηθό προπονητή της Εθνικής Αλβανίας που μου είπε να αγωνιστώ εκεί".

Διαβάστε ακόμη...