Παραμένουν χωρίς ομάδα...

Στον ΠΑΟΚ μπορεί να ακριβοπληρωνόταν και να πρόσφεραν δυσανάλογα λιγότερα σε σχέση με την αμοιβή τους την χρονιά 2011-12, όμως μετά τη λύση των συμβολαίων τους με τον Δικέφαλο, ακόμα ψάχνουν για ομάδα...
Παραμένουν χωρίς ομάδα...

Ο λόγος για τους Χαλκιά, Ίβιτς και Τσιρίλο με τους δύο πρώτους μάλιστα (θυμίζουμε ότι υπήρξαν "κολλητοί" όταν έπαιζαν στην ομάδα μας) να μην έχουν κάποια σοβαρή πρόταση για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Ο Ιταλός, ο οποίος από πλευράς αμοιβής δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες δύο περιπτώσεις, έχει προτάσεις και επομένως έχει την επιλογή να βρει ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί την καινούρια αγωνιστική σεζόν. Παραμένει άγνωστο όμως αν αυτή θα είναι ελληνική ή ιταλική!

Το όνομα του Βλάνταν Ίβιτς "έπαιξε" πρόσφατα για τον Παναιτωλικό ο οποίος φέτος θα αγωνίζεται στην football league, αλλά στα παζάρια που έγιναν ως σήμερα, οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν. Αντίθετα το όνομα του 38χρονου πλέον Κώστα Χαλκιά δεν εμφανίστηκε πουθενά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ. Δύο παίκτες που μόλις πριν λίγους μήνες αμοιβόταν με μεγάλα συμβόλαια από τον ΠΑΟΚ, δείχνουν να περνάνε στα αζήτητα...

Κάτι ανάλογο έγινε και με τον Μίρκο Σαβίνι, οποίος μετά το τριετές πέρασμά του από την ομάδα μας, πέρσι το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος και αφού δεν βρήκε πουθενά ποδοσφαιρική στέγη, φέτος κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια (!!!) και άρχισε από τα 33 του καριέρα προπονητή... Όπως αναφέρεται σε ιταλική ιστοσελίδα ο Σαβίνι είναι βοηθός προπονητή στη β' ομάδα της Πεσκάρα.

Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι το συμβόλαιο που είχαν την τελευταία τους χρονιά με τον ΠΑΟΚ οι Χαλκιάς, Ίβτς, εφόσον καταφέρουν τελικά έστω  και την ύστατη στιγμή και βρουν ομάδα θα απέχει πάρα πολύ σε σχέση με αυτά που έπαιρναν από εμάς.

Διαβάστε ακόμη...