Προετοιμασία χωρίς τους διεθνείς

Χωρίς πέντε διεθνείς του παίκτες θα συνεχίσει ο Δικέφαλος την προετοιμασία του για τα play offs  του Europa League, καθώς αυτοί έχουν υποχεώσεις με τις εθνικές ομάδες...
Προετοιμασία χωρίς τους διεθνείς

Συγκεκριμένα ο Αθανασιάδης και ο Σαλπιγγίδης κλήθηκαν από τον Σάντος για το φιλικό με τη Νορβηγία στο Όσλο που θα γίνει στις 15/8, ενώ οι Πέλκας Αποστολόπουλος θα ενσωματωθούν με την εθνική Ελπίδων τη Δευτέρα 13/8 και θα αγωνιστούν στο φιλικό που έχει να δώσει την Τετάρτη στην Κοζάνη με αντίπαλο την αντίστοιχη της Πολωνίας.

Ο Κοστίν Λάζαρ θα βρεθεί στην πατρίδα του για το φιλικό παιχνίδι που θα δώσει την ίδια μέρα (15/8) η εθνική Ρουμανίας με τη Σλοβενία.

Όσον αφορά τους τραυματίες ο Γιώργος Κατσικάς, υποφέρει από πόνους στη μέση (γι' αυτό αντικαταστάθηκε με την Μπνέι) και σε 4-5 μέρες θα ξαναμπεί στις προοπνήσεις, ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Κώστας Σταφυλίδης αναμένεται τις επόμενες μέρες να τεθούν σταδιακά στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Όλοι οι παραπάνω δε θα δώσουν το παρόν στο φιλικό με την Ξάνθη που είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (14/8) στις 8:00 μ.μ.  

Διαβάστε ακόμη...