"Κάνουμε πιο γρήγορα βήματα από ότι περίμενα"

Ικανοποιημένος για την βελτίωση της ομάδας σε όλους τους τομείς εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος του φιλικού ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους διεθνείς και στον Τζιλ Μπαρνς.
"Κάνουμε πιο γρήγορα βήματα από ότι περίμενα"

Συγκεκριμένα ανέφερε ο προπονητής μας:

"Νομίζω ότι σε κάθε ματς θέλουμε να το κερδίζουμε. Τώρα δημιουργούμε ομάδα και με ευχαριστεί το ότι οι παίκτες κάνουν στο ματς ότι δουλεύουμε στην προπόνηση και αυτό ευχαριστεί και εμένα και τους παίκτες. Όταν ο αντίπαλος μας περίμενε στον χώρο του, ήθελα να είμαστε ψηλά και να πιέζουμε και σήμερα το κάναμε. Κάναμε φάσεις και επίσης σκοράραμε"

Για το αν είναι νωρίς τέτοιο φορμάρισμα: "Εξαρτάται από το πόσο έξυπνοι είναι οι παίκτες να αφομοιώσουν όσα δουλεύουμε. Αυτό το κάνουν και πάνε όλοι με πιο γρήγορα βήματα απ' ότι περίμενα"

Για το ότι ακόμη δεν έχουν μπει διεθνείς: "Αυτή είναι πιο σημαντική η επιτυχία που είναι τώρα στην ομάδα. Θα πρέπει και οι διεθνείς να μπουν και σε αυτό το πλάνο. Θα βάλουμε και άλλα στοιχεία. Τώρα θα δουλέψουμε στις αντεπιθέσεις, πώς θα εκμεταλλευτούμε τις αντεπιθέσεις όταν είμαστε μπροστά στο σκορ αλλά και το πώς θα αντιδρούμε όταν χάνουμε την μπάλα"

Για το αν δεν του άρεσε κάτι: "Θα δω το βίντεο και θα το συζητήσω με τα παιδιά αύριο..."

Για τον Μπαρνς: "Πέρα από τον Γεωργιάδη και τον Ρομπέρτ δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να παίξει ως ακραίος χαφ ή επιθετικός και υστερούμε. Ο Μπαρνς αύριο αποχωρεί και θα κληθούμε να αποφασίσουμε με την παράμετρο που σας περιέγραψα παραπάνω.."

Διαβάστε ακόμη...