"Πρόκληση για τον Khumalo o ΠΑΟΚ"

Ο ατζέντης του Μπονγκανί Κουμαλό, Γκλιν Μπίνκιν μίλησε για το πρέσινγκ Ελλήνων ομογενών και οπαδών του ΠΑΟΚ στον 25χρονο αμυντικό και την άριστη εικόνα που έχει για το "Δικέφαλο".
"Πρόκληση για τον Khumalo o ΠΑΟΚ"

Διαβάστε τα όσα είπε στο Sport24.gr:

Κύριε Μπίνκιν, καλησπέρα. Καταρχήν, να σας δώσουμε τα συγχαρητήρια για τη μεταγραφή του Κουμαλό στον ΠΑΟΚ. Πότε να σας περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη; "Το ανακοίνωσαν κιόλας; Ωραία. Θα προσπαθήσουμε να έρθουμε στην Ελλάδα το συντομότερο. Αύριο το πρωί θα πάω στην Πρετόρια να συναντήσω τον Μπονγκανί για να προχωρήσουμε το θέμα της βίζας. Υπολογίζω την Τρίτη, το αργότερο την Τετάρτη να έχουμε φθάσει".

Πώς ο Μπονγκανί κατέληξε στην απόφαση να έρθει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ; "Ο Μπονγκανί παρακολουθούσε πάντα ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Και ήταν όνειρο του να βρεθεί μία μέρα στην Ευρώπη, όπως κι έγινε με την μεταγραφή του στην Τότεναμ. Εκεί δεν μπόρεσε να αγωνιστεί πολύ γιατί υπήρχαν αρκετοί παίκτες ποιότητας. Ψάχνει την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής ως βασικός σε μία ομάδα και αυτή του τη δίνει τώρα ο ΠΑΟΚ. Γνωρίζει αρκετά για την ομάδα από την ελληνική παροικία που βρίσκεται στη Νότια Αφρική. Έχει και φίλους Έλληνες που του έχουν πει πολλά για τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν και δύο παίκτες, ο Γκλεν Σάλμον και ο Μπράις Μουν που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο τελευταίος αυτή την περίοδο προπονείται με την παλιά ομάδα του Κουμαλό στην Νότια Αφρική, τους Σούπερσπορτ Γιουνάιτεντ".

Τι σκέφτεται ο Κουμαλό για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ; "Αντιμετωπίζει την παρουσία του στον ΠΑΟΚ ως πρόκληση. Μετρά πολύ γι' αυτόν το γεγονός πώς είναι επιλογή του προπονητή της ομάδας. Είναι πολύ καλός παίκτης και θα το δείτε. Δυνατός στο κεφάλι και άνετος με τη μπάλα στα πόδια. Θα πρέπει να σας πω, άλλωστε, ότι σε νεαρή ηλικία αγωνιζόταν ως μέσος. Από μικρός είχε ξεχωρίσει, παρακολουθούταν από διάφορες ομάδες γιατί είχε παίξει σε τουρνουά στην Ευρώπη, όμως η μητέρα του που είναι δασκάλα δεν ήθελε να αφήσει το σχολείο τόσο μικρός. Είναι παίκτης νικητής, μετρά τρεις τίτλους με τους Σούπερσπορτ Γιουνάιτεντ και ο χαρακτήρας του θα ταιριάξει με τη νοοτροπία του ΠΑΟΚ".

Του έχει κάνει κάτι ιδιαίτερη εντύπωση στον ΠΑΟΚ; "Του έχουν κάνει εντύπωση τα πολλά μηνύματα που έχει δεχθεί, εκτός από Έλληνες της Νότιας Αφρικής, και από φίλους του ΠΑΟΚ στο facebook. Είχε δει και τον αγώνα που είχε κάνει ο ΠΑΟΚ με την Τότεναμ και είχε εντυπωσιαστεί και από τον κόσμο και από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Ανυπομονεί να έρθει και να αρχίσει προπονήσεις για να ενσωματωθεί άμεσα στη νέα ομάδα του".

 

 

Διαβάστε ακόμη...