"Θα ήμουν θετικός για τον ΠΑΟΚ"

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έκανε μία πολύ καλή χρονιά ως προπονητής της Ολιανένσε, την οποία οδήγησε στην 8η θέση (η καλύτερη της ιστορίας της) του πορτογαλικού πρωταθλήματος, έχει αποφασίσει, όμως, να ψάξει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.
"Θα ήμουν θετικός για τον ΠΑΟΚ"

Το όνομά του "έπαιξε" και για τον ΠΑΟΚ και ο πρώην ποδοσφαιριστής και τεχνικός διευθυντής του "Δικεφάλου" μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα στα "Σπορ του Βορρά".

"Θα ήμουν θετικός να επιστρέψω κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ και ως προπονητής" τόνισε αρχικά, προσθέτοντας: "Ξέρω την ομάδα, το κλίμα και την ατμόσφαιρα της Τούμπας, τι θέλει ο κόσμος και τη δυναμική που υπάρχει ατην ομάδα. Αλλά προς το παρόν δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με τον ΠΑΟΚ, παρότι ξέρω ότι το όνομά μου έχει παίξει ατα ελληνικά ΜΜΕ".

O Κονσεϊσάο παρότι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την Ολανένσε έχει και κάποιες ρήτρες αποδέσμευσης ειδικά για ομάδες του εξωτερικού. Έχει επίσης ρήτρα, σύμφωνα με την οποία μπορεί να αποδεσμευτεί άμεσα αν κάποια ομάδα καταβάλει διπλάσια χρήματα από αυτά που παίρνει στην Ολανένσε. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας τουλάχιστον τρεις ομάδες από την Πορτογαλία φλερτάρουν με τον Κονσεϊσάο, στο Βέλγιο είναι δεδομένο ότι έχουν ενδιαφερθεί η Σταντάρ Λιέγης αλλά και η Σαρλερουά, υπάρχει και ομάδα από το Καμπιονάτο (Νότια Ιταλία) που τον έχει πλησιάσει, ενώ εδώ και καιρό τον έχει βολιδοσκοπήσει η ΑΕΚ μέσω του συνεργάτη του  Zόρζε Ροζάριο (πρώην βοηθός του Σάντος)...    

Διαβάστε ακόμη...