"Θα μας κάνουν μαθήματα συμπεριφοράς;"

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σάκης Τονουσίδης, πήρε θέση σήμερα για τα όσα ισχυρίζονται οι παράγοντες του Ατρομήτου καθώς και για την αντιμετώπιση που είχε ο Λάσλο Μπόλονι στο Περιστέρι.
"Θα μας κάνουν μαθήματα συμπεριφοράς;"

Διαβάστε τα όσα είπε στον "Sport103.fm":

Για όσα συνέβησαν χτες στο Περιστέρι, τόνισε: "Χθες με τον Ατρόμητο είχαμε πράγματι κάποια γεγονότα. Μπροστά από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ κάθισαν κάποιοι οι οποίοι είχαν  προσκλήσεις. Κάποια στιγμή δημιουργήθηκε μία ένταση λόγω κάποιων συνθημάτων που ακούστηκαν για τη Θεσσαλονίκη. Ηταν όμως κάτι της στιγμής".

Kαι συνέχισε: "Στο τέλος υπήρχε και πάλι ένταση στη φυσούνα με τον προπονητή μας. Δεν ξέρω γιατί τα έχουν βάλει όλοι μαζί του. Ο άνθρωπος δε θέλει να τον ενοχλεί κανείς. Ούτε σεκιούριτι ούτε Αστυνομία. Ζει το ματς με το δικό του τρόπο και δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να του κάνουν οι άλλοι μαθήματα συμπεριφοράς; Και με τον Σαλπιγγίδη ασχολήθηκαν οι φίλοι του Ατρομήτου. Διάβασα και τις δηλώσεις κάποιου παράγοντα του Ατρομήτου. Η Τούμπα φέτος έχει πάρει θετικά σχόλια από όλους. Μην ξεχνάνε ότι έχουν και 30.000 κόσμο και δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης με τους 2.000. Και να λες ότι πετάνε νιπτήρες; Δε μπορούν να λέγονται τέτοια πράγματα".

Για τη συμπεριφορά των ανθρώπων του Ατρομήτου προς τον Μπόλονι, σημείωσε: "Δε μου αρέσουν αυτές οι συμπεριφορές. Να μας κάνουν υποδείξεις για τον προπονητή, πως θα μετακινηθούμε, τι θα πούμε και τι θα κάνουμε... Δεν είχε κανένα πρόβλημα ο Ατρόμητος στην Τούμπα. Ακόμα και στο Κύπελλο, που έγινε ένας χαμός για τη δική μας την ομάδα. Δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε ο Ατρόμητος, ούτε καμία άλλη ομάδα, φέτος στην Τούμπα. Και είμαστε περήφανοι για αυτό. Εχουμε διδαχτεί από την Ευρώπη και κοιτάζουμε μπροστά. Δεν είμαστε οφθαλμός αντί οφθαλμού. Γιατί αν το κάνουμε αυτό ουέ και αλίμονο. Είναι άσχημο, 15 άνθρωποι να λένε στον Μπόλονι τι να κάνει. Ήμουνα εγώ εκεί, δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να μας κάνουν υποδείξεις. Από αυτό "τρελαίνεται" ο κ. Μπόλονι. Όταν βλέπει έναν όχλο να του κάνει υποδείξεις για τη συμπεριφορά του".

Διαβάστε ακόμη...