"Τη νίκη για πολλούς λόγους"

Οι Γιώργος Γεωργιάδης και Κώστας Σταφυλίδης μίλησαν για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ατρόμητο τονίζοντας και οι δύο πως ο ΠΑΟΚ θέλει την νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους.
"Τη νίκη για πολλούς λόγους"

Συγκεκριμένα τόνισαν στην κάμερα του Novaspots:

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ανέφερε: "Ξέρουμε τον Ατρόμητο, ξέρουμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα ειδικά φέτος έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο και τους αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά εμείς θα πάμε για την νίκη. Είμαστε στεναχωρημένοι που μας απέκλεισαν στο Κύπελλο και θέλουμε να πάρουμε την ρεβάνς γι αυτό θα πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Ο Κώστας Σταφυλίδης με την σειρά του, τόνισε: "Πιστεύω είναι πιο σημαντικό το παιχνίδι με τον Ατρόμητο γιατί είναι στη μέση και η έξοδος στο Champions League, θέλουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς για να προσπεράσουμε ή ακόμα και να ισοβαθμίσουμε τον Παναθηναϊκό και στην πορεία βλέπουμε. Εμείς σε όλα τα παιχνίδια προσπαθούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που είναι η νίκη. Μερικές φορές τα καταφέρνουμε, μερικές φορές όχι. Παίζει ρόλο και η τύχη και η μέρα που θα βρεθούνε κάποιες μονάδες της ομάδος, αλλά όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε με τον ίδιο τρόπο και πάμε για την νίκη".

Διαβάστε ακόμη...