"Ο κόσμος μας είναι παρεξηγημένος"

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σάκης Τονουσίδης, μίλησε σε ράδιο της πόλης για τη χτεσινή απολογία του ΠΑΟΚ στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα δύο παιχνίδια Κυπελλου με ΑΕΚ και Ατρόμητο στην Τούμπα.
"Ο κόσμος μας είναι παρεξηγημένος"

Aναλυτικά τα όσα είπε στον "Sport103 fm":

Αρχικά μιλώντας για την απολογία τοιυ ΠΑΟΚ, ανέφερε: "Για το ματς με την ΑΕΚ αυτό που υποστηρίξαμε στην Πειθαρχική είναι πως ήταν επιτυχία για τον ΠΑΟΚ με 27.000 στο γήπεδο να ανάψει μόνο ένας πυρσός. Αυτό είπα στον πρόεδρο όταν μνε ρώτησε πως πέρασε ο πυρσός στο γήπεδο. Του τόνισα ότι είχε 27.000 οπαδούς και πέρασε μόνο ένας πυρσός. Σε ό,τι αφορά το ματς με τον Ατρόμητο τους είπαμε αυτό που έγραφε η έκθεση της Αστυνομίας, ότι δηλαδή η αποστολή του Ατρομήτου αλλάκαι οι αξιωματούχοι του αγώνα δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα. Αυτοί που μπήκαν μέσα δεν κάνανε επεισόδια, διαμαρτυρήθηκαν για ένα γκολ που δεχτήκαμε στις καθυστερήσεις, λογομαχούσαν με παίκτες της δικής μας ομάδας, αλλά επεισόδια δεν έγιναν".

Για την απόφαση που αναμένεται, είπε: "Αισιοδοξώ πως δεν θα υπάρχει τιμωρία της έδρας. Είδα όμως ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής είχε μια αρνητική στάση στον κόσμο του ΠΑΟΚ γιατί μου έλεγε για το συμβάν με τον Σάχα πέρυσι. Του απάντησα πως έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο. Ολες οι ομάδες, είτε στην Ευρώπη, είτε στην Ελλάδα, μας δίνουν συγχαρητήρια για την φιλοξενία. Φέτος έχουμε πληρώσει μόνο το 1/4 των προστίμων σε σχέση με πέρυσι. Μου έκανε επίσης λόγο και για την ΕΛ.ΑΣ. Του πρότεινα να έρχεται και η ΕΛ.ΑΣ. στις εκδικάσεις των υποθέσεων για να συζητάμε αυτά που γράφονται στις εκθέσεις της. Η αστυνομία έχει μια τάση να γράφει τα πάντα. Πέντε πουλιά να περνάνε από τον ουρανό της Τούμπας θα τα γράψει για να αποποιηθεί την ευθύνη".

Τέλος, κλείνοντας υοπγράμμισε: "Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι παρεξηγημένος. Είναι κάτι που το βλέπω. Θυμάμαι όταν κάναμε συσκέψεις πριν το ματς με τον Ατρόμητο μου έλεγαν όλοι πω πω τι θα γίνει στον τελικό με 25.000 οπαδούς του ΠΑΟΚ. Και τους έλεγα ότι εμείς θα έχουμε την ευθύνη να οργανώσουμε την εκδρομή, εσείς τι πρόβλημα έχετε; Έχουμε σίγουρα παρεξηγημένη εικόνα".

Διαβάστε ακόμη...