Επίσημο: Στην Τούμπα η Εθνική Ανδρών!

Τα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Τούμπας, όπως αποφασίστηκε και επίσημα από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.
Πηγή: paok24.com
Επίσημο: Στην Τούμπα η Εθνική Ανδρών!
Photo Credits: @PAOKFC

Η «γαλανόλευκη» επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά από πέντε χρόνια, καθώς δύο εντός έδρας αναμετρήσεις για το Nations League θα φιλοξενηθούν στο συγκεκριμένο γήπεδο. Η απόφαση εγκρίθηκε στη συνεδρίαση της Τρίτης (2/6) και αφορά τα ματς με την Ολλανδία και τη Γερμανία.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τη Σερβία εκτός έδρας στην πρεμιέρα, ενώ στις 1 Οκτωβρίου θα υποδεχθεί την Ολλανδία και στις 4 Οκτωβρίου τη Γερμανία στην Τούμπα.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία φορά που η Εθνική αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο γήπεδο ήταν το 2021, σε αναμέτρηση με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ, «εγκρίθηκε η εισήγηση της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων για τον ορισμό στο γήπεδο της Τούμπας των αγώνων της Εθνικής Ανδρών στο UEFA Nations League με την Ολλανδία (1 Οκτωβρίου, 21:45) και τη Γερμανία (4 Οκτωβρίου, 21:45)».

Διαβάστε ακόμη...