Ακόμη μία κλήση στη Λευκορωσία για τον Απιατσιόνακ!
SHARE:
Έτσι, ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει… γνωστά πρόσωπα, καθώς η ομάδα του θα τεθεί αντιμέτωπη και με την Εθνική Νέων της Ελλάδας.
Μετά την πρόσφατη κλήση του Κάρελ Μούστμα, αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη διεθνής συμμετοχή για παίκτη του ΠΑΟΚ Β. Ο Απιατσιόνακ, που διανύει το 18ο έτος της ηλικίας του, θα αναχωρήσει μέσα στις επόμενες ημέρες για το Μινσκ, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Λευκορωσίας, Σεργκέι Σοσνόφσκι, τον συμπεριέλαβε στη λίστα των εκλεκτών για τους αγώνες του προκριματικού ομίλου, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στην Αττάλεια. Εκεί, η Λευκορωσία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ελλάδα, την οικοδέσποινα Τουρκία και το Λιχτενστάιν. Από τις τέσσερις συμμετέχουσες ομάδες, οι δύο πρώτες θα εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το πρόγραμμα των αγώνων της Λευκορωσίας περιλαμβάνει αναμέτρηση στις 12 Νοεμβρίου απέναντι στην Ελλάδα, στις 15 Νοεμβρίου κόντρα στην Τουρκία, ενώ η αυλαία θα πέσει στις 18 Νοεμβρίου με την αναμέτρηση απέναντι στο Λιχτενστάιν.