Ο Κουλιεράκης και η καταξίωση

Το καλοκαίρι του 2022, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ του έδωσαν την ευκαιρία να ταξιδέψει στην Ολλανδία και να πάρει μέρος στην προετοιμασία του “Δικεφάλου”. Κάπως έτσι, ξεκίνησε ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη…
Πηγή: paok24.com
Ο Κουλιεράκης και η καταξίωση

Ο νεαρός στόπερ άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία και με το… καλημέρα, έδειξε ότι είναι ικανός για μεγάλα πράγματα. Εκμεταλλεύτηκε το κενό που υπήρξε στο αριστερό στόπερ του ΠΑΟΚ και από τα πρώτα φιλικά, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ραζβάν Λουτσέσκου που είδε στο πρόσωπό του μία σημαντική λύση.

Μετά τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας, όπου δεν έπαιξε, ο Κουλιεράκης εξελίχθηκε σε σταθερά του ΠΑΟΚ, καθώς πήρε φανέλα βασικού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό και από εκεί κι έπειτα, όλα εξελίχθηκαν ιδανικά γι’ αυτόν.

Η πρώτη χρονιά ολοκληρώθηκε με συνολικά 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κι απολογισμό 2 γκολ και 1 ασίστ, με τον νεαρό στόπερ να συγκεντρώνει πολλά βλέμματα επάνω του.

Φέτος, έκλεισε τη χρονιά με 37 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, με απολογισμό 4 γκολ και 2 ασίστ, με τον Κουλιεράκη να συγκεντρώνει πολλά βλέμματα επάνω του και τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει καλά τι έχει στα χέρια του. Η δουλειά συνεχίζει, ο στόχος παραμένει ίδιος και ο Έλληνας στόπερ προχωράει…

Διαβάστε ακόμη...