Ο Σβαμπ που αποτελεί εγγύηση

Η προσφορά, η εκτίμηση και η συνέχεια...
Πηγή: paok24.com
Ο Σβαμπ που αποτελεί εγγύηση

Ήταν από τους ποδοσφαιριστές τους οποίους εμπιστεύτηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε κρίσιμα σημεία της σεζόν. Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που… τράβηξαν το κουπί και στα δύσκολα φώναξε “παρών”.

Για μία ακόμη σεζόν, ο Στέφαν Σβαμπ ήταν παραπάνω από ουσιαστικός για τον ΠΑΟΚ κι αυτός είναι κι ο λόγος που οι “ασπρόμαυροι” τρέχουν από νωρίς να κλείσουν το συγκεκριμένο θέμα, καθώς θέλουν την παραμονή του Αυστριακού στην Τούμπα.

Στον ΠΑΟΚ έχουν σηκώσει τα μανίκια ενόψει της νέας σεζόν κι όπως έχετε διαβάσει μέσα από το PAOK24, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει δείξει τις προθέσεις του ενόψει του σχεδιασμού της ομάδας, με το θέμα της παραμονής του Σβαμπ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των “ασπρόμαυρων”, δεδομένου πως το συμβόλαιό του φτάνει στο τέλος του.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία και πλέον απομένουν τα τυπικά για να κλείσει το deal και να ακολουθήσουν και οι ανακοινώσεις, με τον Σβαμπ να εξακολουθεί να είναι κάτοικος Τούμπας.

Ο Σβαμπ έκλεισε φέτος τη σεζόν με συνολικά 54 συμμετοχές στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη, ενώ έχει να επιδείξει 10 γκολ και 5 ασίστ, σε μία χρονιά γεμάτη από άποψη συμμετοχών και προσφοράς, με τον Αυστριακό να δίνει σημαντικές λύσεις και να στέκεται στο ύψος του, ακόμη και σε ματς όπου ο βαθμός δυσκολίας και η ένταση ήταν πολύ ψηλά.

Διαβάστε ακόμη...